s40 telefonlarda ses arttırma !!

Sponsorlu Bağlantılar

dogandoganay

dogandoganay

Üye
ohoo bu çoktandır bilinen ayar bide bu ayar 6233 lerde hapörlör patlatıo o yüzden 6233 ün kendine özel ayarı var ben konu olarak açtım merak ederseniz bakarsınız tekrar teşkkürler

farukcicek

farukcicek

Üye
ayrıca streo geliştirme var orada

saqoentrika

saqoentrika

Üye
bir de bunu deneyin ben denedim müthiş!!! emin olun pişman olmayacaksınız: ben 6233 de denedim
  1. İlk önce menüye giriyoruz.
  2. Menüye girdikten sonra "Medya"ya girin.
  3. Medya'dan "EkolayZer"i bulun ve girin.
  4. Orada 'pop,rock,caz,normal,vs.' bir sürü ses türü göreceksiniz.Aşağı ini ve "Ayar 1" veya "ayar 2" yi seçin.
  5. Üstüne geldikten sonra "Seçenek"tuşuna basın.Ve "Düzenle"ye tıklayın.
  6. 1.en yüksek, 2.ortada, 3.en aşağı,4. orta, 5. en yüksek( V şeklinde olcak ayarlar)
  7. "Kaydet" diyin ve çıkın.çok iyi çıkıo ses...

kaankarakas

kaankarakas

Üye
Fazla açmıyo ama sesini belirli bir sewiyeye kadar. E250 deki gibin dil :)

by_prestij

Üye
emeğine sağlık ama keşke daha özel bişeyler olsaydı bu herkesçe bilinen bişey zaten...

crazcan1

Üye
Yalnız Çok Yüksek Yaparsanız Ses Kalitesinin Düşmesinden Ziyade Hoparlörün Patlama Riski Var Bende Çok Denedim Ama Artık Yapmıyorum Ses Seviyesi Diye Hoparlörden Olmayalım Arkadaşlar

mustafa_481

Üye
arkadalar falza yüksek sesde dinledin mi hoparlör patlıyor ondan sora hiç bi işe yaramıyor ama kullanırsanız devamlı kullanmayın

canpato

canpato

Üye
İyi de bu bilindik bir şey ama yinede saol:oke:

erdalgs

erdalgs

Üye
bunu zaten bılıyordum ama pek saglıklı olmuo 6233 te cunku bende dendım

47085

Üye
bunu herkes biliyor:):):):):)

assasinn

assasinn

Üye
bende pek yükselmedi ama yinede teşekkürler emegin için

megacarbon

megacarbon

Üye
stereo hoparlorlerde patlama olabilir mesela 6233 ben boyle kullanıyodum hoparlor patladı git 30 ytl tekrar ode hemde açtır teli gerek yok en iyisi normal ayar :)

gookhangungor

gookhangungor

Üye
arkadaşlar bence eko dan yapacağınıza teldeki mp3 lerin seslerini yükseltin. bence daha iyi sonuçlar veriyor. mp3 gain programını pc nize kurun sesini yükseltmek istediğiniz mp3 lerinizi programa sürükleyip bırakın ve track again butonuna basın bitince mp3 leriniz ayarladığınız db seviyesine gelecektir(en yğksek seviye 105,9 db bu sayede telin hoperlörlerinden ses berrak gelene kadar ayar verebilirsiniz şarkılarınıza . şimdiden kolay gelsin

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
s40 yazmışsın bari nokia s40 yazsaydın...Ama yinede teşekkürler.

bordo58

Üye
sagol abi ellerine salık yazdıgın için kaç gündür arıyodum bunu :D

--------------- Ekleme ---------------

bide ben nokia5200 da ana menü stili nerde blok listele varya ben onu bulamadım:(

cHamiL

Üye
lan bu çocuk oyuncağı ben bunu hep yapıodum ama yine de saol paylaştığın için bilmeyenler olabilir :)

furkanknk

Üye
arkadaşlar adam yükseltirsiniz die sölemiş bnde denedim eet ses kalitesi düşüo ama o tel. in özelliği napak yinede saol kardeş

suanna

Üye
emeğe saygı

payne46

Üye
Arkadaşlar bunun sayesinde sadece bas yükseliyor.Bu yüzden ses kalitesi düşüyor, denemeyin.Hem Nokia' nın çoğu telefonun sesi gayet yüksek.(Mesela kardeşimdeki 5130 Xpress Music çok sesli bangır! bangır!)

prensa

Üye
bence eko.. ayarları ses bas ve tiz ayarı yani pop en net olan oradan ses yükselmez ama yinede teşekkür

Üst Alt