S40 Telefonlar Tema İstek Bölümü Temanız 1 Günde Hazırlanıp Atılacak.

Sponsorlu Bağlantılar

respectabLe`

Üye
kardes bna sıyah uzerine yanında gitar olan bi wolkan yazarmısın ya bunu cok ıstıyorum ?? yaaparsan cok sevinicem walla.... yinede msn atam eklersende sewinirm haberim olsun o zmn ne ıstersen yaparım burayada at sn ama baakamassam yanı msnden dırek bn gırıp alıcam temamı... saolasın.. ==) [email protected] tesekkurler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardes bna sıyah uzerine yanında gitar olan bi wolkan yazarmısın ya bunu cok ıstıyorum ?? yaaparsan cok sevinicem walla.... yinede msn atam eklersende sewinirm haberim olsun o zmn ne ıstersen yaparım burayada at sn ama baakamassam yanı msnden dırek bn gırıp alıcam temamı... saolasın.. ==) [email protected] tesekkurler
resimi atarsan yparım photoshopum iyi deyil.

--------------- Ekleme ---------------

arki bana ynlızlıkla ilgili bi tema ama 6600 a uysun pls

Desteklenen Modeller

Lenovo

P930
Nokia

3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72
Panasonic

X700
Samsung

SGH-D720, SGH-D730, SGH-Z600
.

ağdaş

Üye
arkadasım bana yaptıgın temayı indirremiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

axi-laz

Üye
Banda da bi tane bozkurt teması yapabilirmisin 5310 telefonum şöyle güzel bir şey olsun

ağdaş

Üye
yanlız gene olmuyo yaa sadece bi yazı yazan sayfa acılıyoindirmek için bişe yok

dybreak08

dybreak08

Üye
beşiktas teması yaparmısın simdiden eline saglık

erengenc57

Üye
hocam bana bir tane siyah bi tema yapabilirmisin ama başka renk veya resim olmayacak şekilde bir tema şimdidedn sağol(telefon 2630)

ankaragücü_1910

Üye
banada bi anakragücü teması yaparmısnz bide sağında solunda jop_1910 yazarsa sewinrirm teşkkr edrim telfonun markası sony ericsson w700i tşkrrler [email protected]

Braztiren

Üye
kardeş bnm 3310i ye bi tema yapsana cafcaflı olsun haa :oke::ehe:ehe:ehe

alcan7769

Üye
ceren ve arda isimli sarı lacivert tama yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Kristen

Üye
Spongebob lu bir tema istiyorum. Yaparsan çok sevinirim (:

naxo

Üye
arki 6600 a olurmu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Banda da bi tane bozkurt teması yapabilirmisin 5310 telefonum şöyle güzel bir şey olsun

yanlız gene olmuyo yaa sadece bi yazı yazan sayfa acılıyoindirmek için bişe yok

banada bi anakragücü teması yaparmısnz bide sağında solunda jop_1910 yazarsa sewinrirm teşkkr edrim telfonun markası sony ericsson w700i tşkrrler [email protected]

kardeş bnm 3310i ye bi tema yapsana cafcaflı olsun haa :oke::ehe:ehe:ehe

ceren ve arda isimli sarı lacivert tama yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

arki 6600 a olurmu
Siyasi İçerikli, Ve Resim Gönderilmeyen Temaları Yapmıyorum. Resiminizi Kendiniz Koyun.

angeldeath

Üye
bana 5070'e uyumlu gs sago ve rap teması lazım yardım pls

Emrecan93

Üye
Kardeş bana siyah ii olur sn daha ii bilirsin ama rengini istedgidin gibi yap şöle olursa sewınırım

(EmRe[C*]N..) olmassa (EmReCaN) olsun yeter aynen o parantez ıcındekı gıbı olursa coık sewınırım sımdıden saolasın

trex994

trex994

Üye
Kardeş Bana "Nameless Coder" Yazan siyah bir tema istiyorum.

ucç

Üye
kardeş banada bi trabzon teması yapar mısın nokia 6300

Kaos_20x

Üye
abi bana motorola teması lazım yapmadan link versende olur modelim l7

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş Bana "Nameless Coder" Yazan siyah bir tema istiyorum.

Kardeş bana siyah ii olur sn daha ii bilirsin ama rengini istedgidin gibi yap şöle olursa sewınırım

(EmRe[C*]N..) olmassa (EmReCaN) olsun yeter aynen o parantez ıcındekı gıbı olursa coık sewınırım sımdıden saolasın

bana 5070'e uyumlu gs sago ve rap teması lazım yardım pls

kardeş banada bi trabzon teması yapar mısın nokia 6300

abi bana motorola teması lazım yapmadan link versende olur modelim l7
REsim gönderilmeyen temaları yapmıyorum dedim.

Üst Alt