s40 nokıa 7373 hafıza kartı şifre ve güvenlik kodu...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tubakarakas

tubakarakas

Üye
    Konu Sahibi
s40 nokıa 7373 hafıza kartı şifre ve güvenlik kodu...?
merhaba arkadaşlar...
telefonum kendisini sim kart takılıyken resetlediği için sanırım yazılımını yenilediler...bu işlemden önce güvenlik kodumu unutmuştum ve ne denediysem olmamıştı.hala daha guvenlik kodunu açamıyorum.sitede belirtilen yöntemleri uyguladım fakat işe yaramadı.(IMEI numarası, FEexpoler...)PC Suitten yapmaya çalıştığımda telefonu görmüyor..error!ayrıca telefonumu yaptırdıktan sonrada hafıza kartım şifre istiyor.daha önce seçeneklerden sifre koymuştum fakat bu tamir işleminden önce aynı telefon ve pcde şifresiz kullanabiliyordum.bana yardımcı olacak arkadaşlar adımları daha açıklayıcı bir dille anlatırsa sevinirim...
teşekkürler herkese.mutlu günler;)

SiR_Whisky

Üye
slm tugba karatas aynısı bende de oldu bu sorunun benim tel 6600 slide senin gibi hafıza kartına sifre koydum telefon tabii bozuldu garantiye gönderdim versiyonu yükseltmişler artı sorununda çözüldü tabii fakat hafıza kartının şifresini unuttum hala nasil acicami bulamadım şimdi bir sürü site gezdim adamlar taa 2005 teki programlardan bahsediyor yok mmcmedic le ac yok bilmem fexplorer kullan birsürü ıvır zıvır zaten hepside birbirinden kopyalamişlar sitelere eklemişler arkadaslar sözde yardımcı olmaya calişiyor hiçmi hiç alakasi yok zaman kaybından baska bi götürüsü yok artı sinirleriniz zıplıyor suan ki teknolojiyle prgramlarla ilgili hiç birsey bulamadım ama hala from sitelerinde boy gösteriyor o tarz prgramlar cok ugrastim halada ugrasıyorum simdi tek çözümüm bir telefoncuya götürüp formatlatmak ama bununda ufak bir üçreti var onu da signeye cekecegiz de çözüm olarak formatlanan hafıza kartının içindekileri kurtarma yoluna gitmek bir kaç yıl önce denedigim bi prg var o prgla deneyecegim eger olursa hem süper olur hemde sana nasil yapıldıyla ilgili fikir aliş verişinde bulunurum tşkr ederim iyi fromlar

tubakarakas

tubakarakas

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim...içindekilerden artık vazgeçtim birçoğu elimde.şuanda benim için önemli olan şifreyi kırmak nasıl olursa...telefonculara da 3-5 tlde olsa bayılmak ıstemıyorum artık...3-5 derken kac tlfn parası heba oldu allah bilir:)bırde guvenlık kodu var tabii...:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt