s40 müzik player isteği

Sponsorlu Bağlantılar

seloteles44

Üye
    Konu Sahibi
s40 müzik player isteği
ya abi ya da ablalarım ne olur ya ne lur sıkıldım artık kaç gündür forum forum gezmekten bende ki 6280 telefona bi winamp lazım ne olur yardım edin a ne olur yoksa kız arkadaşım benden ayrılacak söz vedim ve yapamadım :yardim: yardımlarınızı bekliorum artık ii forumlar..

• Beğen
Tepkiler: sedat890

__Midas__

__Midas__

Üye
hiçbir telefona winamp yüklenemez,symbian tabanlı bir telefon olsaydı winamp skini ile ogg player veya başka bir mp3 player olurdu,ama 6280 java ve benim bildiğim java için mp3 player yazılmadı,..

hknmx

Üye
Peki Java tabanli MP3 player gibi bir uygulama yok mu? .Sis dosyaları Symbianda çalışıyor ama 6280 ve 6233 gibi mükemmel bir java desteği veren makinalara özgü JAVA MP3 çalan bir uygulama yokmu acaba..

(bu arada foruma yeni üye oldum. dolayısı ile ilk mesajım. herkese hayırlı forumlamalar arkadaşlar) :cooll:

__Midas__

__Midas__

Üye
java için çok güzel oyunlar var birkaçtanede uygulama mevcut ama symbian gibi (mp3 player,video kaydedici,camera,)bu tarz programlar yok..

kizilbereli

Üye
sen o kızı bırak olum ondan sana hayır gelmez yakında seenden oyun isterse bu sefer harbiden ayrılır:ehe:

Exalans

Exalans

Üye
dostum kız ayrılmak için fırsat bekli yomuş bak seninle kelime oyunu yapalım bir hareketli gif resmi hazırla winamp yükleniyor şeklinde bikaç resim grafik geçsin sonunda yüklendi desin :spr proğramda çıkmayınca ben yükledim sen açamadın de olay bitsin :oley :yuru (harikayım ya)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
dostum kız ayrılmak için fırsat bekli yomuş bak seninle kelime oyunu yapalım bir hareketli gif resmi hazırla winamp yükleniyor şeklinde bikaç resim grafik geçsin sonunda yüklendi desin :spr proğramda çıkmayınca ben yükledim sen açamadın de olay bitsin :oley :yuru (harikayım ya)

bunu yemez ya :ehe

kıza programlar sürekli arza veriyomuş bundan dolayı kaldırılmış de istersen telefoncuya sor falan :D

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Bir şeyden emin olmadan söz verme sen en iyisi :cool

kasap ugur

kasap ugur

Üye
ya benım telefona olmuyo
bunlar

cyborgnox

Üye
hangi kız böle bi nedenden ayrılır ki ?:p

emrah44

emrah44

Üye
Arkadaşım biraz ararsan bulursun. Bende bir ara vardı da silindiler. KD Player, Lyric Player, Media Player böyle oynatıcılar var işini görür. Ama S40 modellerdeki Java programlar hiç kullanışlı olmuyor. Telefonundaki şarkıları Player içine yerleştirmen gerekiyor ki sinir bozucu bir iş. Sen söylediklerimi bir ara.

mozi_91

Üye
Arkadaşım arar san bulursun mesela bı bak ıstersen belkı ısını gorur.:oke:

killer.devil.90

killer.devil.90

Üye
ya abi ya da ablalarım ne olur ya ne lur sıkıldım artık kaç gündür forum forum gezmekten bende ki 6280 telefona bi winamp lazım ne olur yardım edin a ne olur yoksa kız arkadaşım benden ayrılacak söz vedim ve yapamadım :yardim: yardımlarınızı bekliorum artık ii forumlar..

Telefonun eğer java destekliyse KD Player ı yükleyebilirsin ben 6300 da denedim çok güzel çalışıyor eee
işine yararsa bi teşekkür edersin artık!!! :ehe:yuru:yuru:yuru:ehe

youngprogrammer

Üye
KD player güzel ama en iyisi walkman player tabi o sonyericsson ayrıcalıı:p

maxiburak

maxiburak

Üye
ya arkadaşım s40 java destek bölümümüzde zaten 1 kaç tane mp3 player programı war bi bakarsan iii olur winamp deil ama işini görür not: bu programlarda müzik dinlerken müziğin oldugu dosyayı bulacaz ondan sonra dinleyebilioz yani biraz uzun ama napalım sonuçta java program symbian nın yerini tutmuyoor

ssserhat

Üye
ya kardeş bendede 62 80 war [email protected] nolur ileti gonder bana bende müzik çalar yok sizde warmı direk galeriden dinlenio

xtrfb

Üye
Abi kız bu çocuğu oynatıyo resmen ya. 2 proğram buldurup yeni bir tane çocuk bulur bu kız:kop::ehe. Neyse şaka bi yana Bende N80 var bi ara yüklemiştim java destekli ismini de unuttum ama gerçekten var... Proğramı bulunca kıza benden selam söyle bende iyi proğramlar bulurum.:ehe:kop::naughty:

Noo_Fear

Üye
beyler bikaç aydır girmiyorum daha önce verildimi bilmiyorum ama bi mp3 player buldum adresi aşağıda. açınca 3 şeçenek çıkıyo. all media player seçin.playlist'den ekleyin.Not:Parca isimleri inigilizce karakter olsun.örnek:üzgünüm yerine uzgunum diye. denedim çalıştırdı.

6280 kullanıyom ve çalışıyo KD PLayer Kullanmayın tavsiye etmem

alemburda

alemburda

Üye
site içinde var java Mp3 çalar vb diye aratırsan bulursun. KIZ ARKADAŞININ AYRILMASI NE ALAKA ne diyecek kız WİNAMP YÜKLEMEDİN AYRILIYORUM SENDEN :ehe

Üst Alt