s40 İSTEK TEMA YAPILIR HER TÜRLÜ s40

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asigsasi

asigsasi

Üye
Galatasaraylı saatli temalar 3,4tane yapabilirmisin rica etsem şimdiden teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
katılıyorum
ayrıca--: adem kardeşimizin yüzbaşılığını tebrik ediyorum devamını diliyorum :oke::oke:;):):coold::ehe:yuru

Teşekkürler Mehmet kardeşim. Bazıları verilen emeği saygısızca hiçe sayıyor buna karşı çıkmak gerekir.

New.Coder

Üye
arkadaşlar bana hareketli bi tema lazım siyahlı birşey fakat saate yönergeli birşey örneğin saabah güneş doğup akşam batsın kış olsun yaz olsun vs gibi birşey ışıklı falan bulabilrmsnz?

Enzorro

Üye
ben jar uzantılı bi tane ferrari teması istiyorum

mroguz

Üye
kardeş bi tema ricam var senden.iki isim esra ve oğuz..ilk ekranda sol tarafına harfler alt alta esra aynı şekilde sağ tarafa oğuz.menü bölümünde de arkaya küçük harflerle eaoz orta boyutlarla olsun harfler biraz büyük olabilir.arka planlar siyah harfler kırmızı olsun kardeş yaparsan çok sevinirim.....

asigsasi

asigsasi

Üye
Saat animasyonlu cimbom teması ve kurtlar vadisi pusu lu saat animasyonlu tema istiyorum 6300 için tsk

MuSTiTR

Üye
yaw zahmet olmazsa bana 6230 teması yapabilirmisiniz 6230 i degil 6230

Miskin87

Üye
Zahmet olmazsa arkadaşlar pembe tonlarında temalar yapabilirmisiniz :(

asigsasi

asigsasi

Üye
Senden bize hayır yok anlaşılan arkadaşım YA
UMUTLARDA
BITERSE

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
5300 için SilkRoad Online teması var mı?

dost248

Üye
arkadaşım senden ricam bana bir aysun kayacı teması yapar mısın çok istememe rağmen bulamıyorum teşekkürler...

NOMADD

Üye
gül teması yaparmısın kardeş

New Life

New Life

Üye

kardeş ben şebnem ferah teması istiyorum eyer en kısa zamanda yaparsan sevinirim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt