s40 5 th , 6 th seri temalara devam arkadaşlar önizlemeli media player skin li

Sponsorlu Bağlantılar

irfanno45

irfanno45

Üye
süpersin dostum paylaşım için teşekkürler:oke:

tahir52

Üye
teşekkürler..

irfanno45

irfanno45

Üye
nokia 5130 da olmadı müzik çalar deişmedi neden ??

nikomeydan

nikomeydan

Üye
teşekkürler,emeğine sağlık.
bi tane de şöyle sade bir koyu yeşil tema yapsan fena olur hani :)

punisher123

punisher123

Üye
bende nokia x3 var kendim yaptım ama beceremedim telefonumun işletim sistemi s40 v6 bana kurtlar vadisi pusunun ve fener bahçenin temalarını yapabilirmisiniz s40 v3 yüklüom tam desteklemiyor lütfen s40 v6 ya tam uygun yaparmısınız saygılarımlan teşekürler cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum ii günler

--------------- Ekleme ---------------

bi sorunum daha var telefnmda v6 temalarını uyguladım medya player simsiyah ekran çıkıyor lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

biliyorum kafanınız şirdimde
ben indşirdim temaları attım telefonunuma medya oynatıcıya girince simsiyah ekran oluyor lütfen yarım edin

client98

Üye
teşekkürler güzel temalar

punisher123

punisher123

Üye
bir yardım edecek kişi yokmu kafayı yiyicem lütfen yardım edin telefonum nokia x3 diemi olmuyor

Anußis

Anußis

Üye
Temalar iyi güzelde media playerde sorun var . medya oynatıcıya girdiğimde ekran simsiyah oluyor kaza bela seçeneklere basıyorum standartı seçiyorum medyaya öyle gözüküyor . telefonumda Nokia X3 S40 V6 İşletim sistemi kullanıyor ama medya playerde sıkıntı var

manyakk_cocuk

Üye
Kardeş bende 3600 slide var ve son güncelleme yüklü bunlarin hiçbiride müzik çalar temasi olrak gözükmüyo ama eski güncellemelerde çogu telde oluyor yani anliyacağin hiçbiri olmuyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlarım öncelikle şunu belirtmek isterim.her cihazda tema deneme şansım olmuyor ancak nokia 6303 classic ile deneyip siteye yüklüyorum ve hepsi de denenmiş temalar ve sorunsuz çalışmaktadalar.cihazlarınıza format atmak belki çözüm olabilir çünkü temalar sağlam.

Anußis

Anußis

Üye
kardeş ben telefonu hiç güncelleme veya benzeri bişeler yapmadım teli 2 aydır aldım . v4.11 sürümü ile kullanıyorum yani geldiği gibi

-DET-

Üye
saolsn kardes

felixander

felixander

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık. süper olmuş temalar. FB lisin ama BJK teması yapabilirmisin :)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

mehveş

Üye
ayyyy çok beğendim ben
bu güne kadar gördüklerimin en iyisi çok teşekkürler :)))

eren3546

eren3546

Üye
Tk

byyankee

Üye
Kardeş bende de x3 var ama müzik çalara girince ekran simsiyah oluyo... bu sorunu araştırabilirsen seviniriz x3 kullanıcıları olarak... s40v6

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
4 adet yeni tema sitenin server ına eklenmiştir keyifli indirmeler...

beratsal

Üye
arkadaşlar tek tema tek kullanırım herzaman 5310 da mükemmeldi ama

bu temada takvimde renk sorunu var değiştirebilirmiyiz üstelik şebeke msj batarya msj ikonlarını siyah yapabilmemiz mümkünmü arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum tema mükemmel

cinolar

Üye