s40 5 th , 6 th seri temalara devam arkadaşlar önizlemeli media player skin li

Sponsorlu Bağlantılar

mayko33

Üye
teşekürler

halocu

Üye
arkadaşlar nokia x3 telefonum var temaları atınca medya oynatıcı gözükmüyor siyah bi ekran geliyor onun yerine sorun nedir acaba?

turanx007

Üye
temaları indirdim ama mp3 player de ve radyoda ekran siyah oluyor neden acaba nokia x3 modeli için medai player skinli temalarınız yokmu bi zahmet bana yardım cı olun şimdiden çok teşekkürler (nokia x3))

turanx007

Üye
nokia x3 için olanı yokmu bu temaların

turanx007

Üye
x3 için bir tema yokmu ya

ihsan70

Üye
Tşkler arkadas... x3-02 de deneyeceğim.

RuaH

Üye
valla konuyu tam araştırmadan soruyorm dostum cvpladıysan daha önce kusura bakma.. temalar 6303ide güzel çalışıyor ama tek sorun media player'i açınca kapkara bi ekran çıkıyor bunun nedeni nedir?

fatihhuseyin

Üye
arkadaşım Nokia 6500 classic yeni Nokia 6500 slide diye değiştirsen iiy olur 6500 slide s40 5th dir.

frhat_38

Üye
temaları paylaşandan Allah razı olsun emeğinize sağlık...

frhat_38

Üye
artk güncellense gardas hep ne zaman takip etsem hep aynı ..:D

aytaç3636

Üye
indirilmiyo arkdaşlar.. :(( bii yardımm ederseniz sevinirim.

Hüseyin Furkan

Üye
on numara olmuş gerçekten ellerine sağlık

gktrk89

Üye
güncelleme bekliyoruz skinli temalarda

asdar46

Üye
knk ben attım temayı çok güz iyi kasmıyo süper çok sağol ama müzik çalar end radyo simsiyah normalde değişik bişeyler görünmesi lazım tl yi güncelledim o yüzden olurmu acaba kardeşim?

kamil3154

kamil3154

Üye
paylaşım için teşekkürler ama 6300 olmuyo sanırım...

asdar46

Üye
yok kardeş media player ve radyo siyah çalışmıyor gene çok sağol ellerine sağlık [/B][/B]

maximannn

maximannn

Üye
radyo teması siyah gösteriyor telefonun versiyonu eski olduğundan sanırım güncellemeyapılması grekiyor sanırım yinede eline sağlık yalnız radyo teması gözükmüyor ...

iboca

Üye
Temaların çok güzel sana tşk ler benden ya bana 6303c cities kılasörü lazım harita için yardımcı olurmusun ayrıca tşk gönderdim

iizzz

iizzz

Üye
eline sağlık

kalekalır

Üye
ya arkadaşlar ben x3 kullanıyorum bu temaları yükleyince müzik çalarda siyah ekran oluyor bunun nedenini bilen varmı