S4 Unroot

Sponsorlu Bağlantılar

dragondede

Üye
    Konu Sahibi
S4 Unroot
Yaklaşık 5 ay önce bir beyaz eşya mağazasından Galaxy S4 (GT-I9500) aldım. Fakat telefonumda Çinçe midir Japonca mıdır nedir bi uygulama var. Avast bu uygulamayı virüs olarak görüyor. Kaldırmaya çalıştığımda kaldırılmıyor. Uygulama yüklediğimde yine o garip çince yazılar çıkıyor. Telefonda bir gariplik var ama çözemedim. Biraz araştırdım. Genelde cevaplar root olmuş. Eğer sorun rootsa unroot hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
orjinal rom atarak unroot yapabilirsin

dragondede

Üye
    Konu Sahibi
sorun root mu yani kesin mi ?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
google play'de SuperSu uygulamasını indir eğer uygulama açıldığında "Herhangi bir Su kodlaması yok" diye hata verirse rootlu değil fakat hata vermezse normal çalışırsa rootludur

dragondede

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibi SuperSU uygulamasını indirdim. Böyle bir uyarı verdi. Tamam dedim ve sorun çözüldü. Çok çok teşekkürler yardım için...

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
sorunu çözdüğümüze sevindim fakat telefonun rootlu :)

tecno_man

tecno_man

Üye
telefonun 2. el miydi? Rootu geri alma ihtimali var mı ki?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
orjinal rom kurarak root geri alınabilir

dragondede

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüğümüze sevindim fakat telefonun rootlu :)
telefondan pek fazla anlayan biri degilim. bu root un avantaji dezavantaji ve nasil unroot yapacagimi kisaca anlatirmisin veya forumda varsa yonlendirir misin ?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Root tam erişim demek yani telefonunun sistemiyle uğraşabilirsin fakat rootlu telefonlar garanti dışı oluyor orjinal roma ise samsung'un yazılım sitesinden orjinal sürümünü indiriyorsun odin programıyla yüklüyorsun bitiyor

GreaTH

GreaTH

Üye
Rootsa garanti disi kalir Unroot yaparsan Geri Garantiye doner

dragondede

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlar için.. Boş bir zamanımda araştırır yaparım :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt