mustafaytug
Üye
-
Konu Sahibi
-
Elimde yeni batarya var zatentelefonu bi fabrika ayalarına sıfırla 1 hafta filan fazla kullanma şarjını tam bitir tam doldur. bi bataryayı kontrol et şişmiş mi diye şişmişse yeni batarya alman lazım yada servise gönder beleşe değiştiriyorlar bataryayı
Elimde yeni batarya var zaten
Bu s4 lerde hep şarj sıkıntısı çıkıyor nedense . Şarj kalibrasyonu yapmayı dene kardeşim belki bi sonuç alırsın .
bi düzelme yokBu s4 lerde hep şarj sıkıntısı çıkıyor nedense . Şarj kalibrasyonu yapmayı dene kardeşim belki bi sonuç alırsın .
Format attim ayni sekilde devam :S orjinal urun mediamarktan aldim almanyada teli.Kullandiginiz urun sahte olabilir,buda bataryaya olumsuz etki yapabiliyor ama şuda olabilir,hatali yazilima denk gelmissinizdir
Format attim ayni sekilde devam :S orjinal urun mediamarktan aldim almanyada teli.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Garanti kapsamindan cikmazmi?Wipe atarak mı sınırladınız? Benim önerim 4 parçalı rom atın.
Wipe atarak mı sınırladınız? Benim önerim 4 parçalı rom atın.
I9505 in Türk sürümü zaten yok.4 parçalı rom yok 4.3 turkiye sürümü için
he doğru ben arkadaşı i9500.kullanıyor zannettimI9505 in Türk sürümü zaten yok.
Garanti kapsamindan cikmazmi?
19505 4 parçalı rom atarsam türkçe kullanamazmıyım? :/garantin yokki zaten ama yinede çıkmaz 4 parçalı rom atarsan
19505 4 parçalı rom atarsam türkçe kullanamazmıyım? :/
bide benim şarj aletinde sorun varmış kıpırdayınca şarj kesiliyor bide başka şarj aletiyle denedim düzelecekmi.kullanırsin garantiden de çıkmaz bir dene istersen faydası olacaktır diye düşünüyorum sonuçta derin temizlik yapacaksin dolayısıyla şarjda iyileşme olmasi muhtemel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?