S4 Sinyal sorunu :'( !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ygtarsln

ygtarsln

Üye
    Konu Sahibi
S4 Sinyal sorunu :'( !!!!!
Bugün kaskodan iç ekrani kırılan Samsung Galaxy s4 cihazim elime ulaştı arkadaşlar eski telefonumu kullandığım için ve eski telefonumun sim karti büyük olduğu için kırdırmak gerekiyormuş. Ama oradaki adam kırmak yerine kopyalamanin daha iyi olduğunu söyledi ancak ben kırdırdım. Taktim telefona ilk etapta iyi gibiydi ancak şimdi sinyal çekmiyor, Bazen çekiyor , çekse bile arama-internet-sms işlevleri kullanılmıyor. Bu sorun geçici midir ? Yarin kırdırmak yerine orijinal micro simkart alsam( kırdırmak yerine microya kopyalatsam) sorun çözülür mü ? ya da kasko bu hale getirmiş olabilir mi ? teşekkürler.

baby_face_

baby_face_

Üye
Temassızlıktan kaynaklanıyor, kırarken boyutu tam ayarlayamadın heralde, ben de kendim kırdım kartımı aynı sorunu yaşadım. Vodafone yeni kart için 13 tl istedi inat ettim vermemek için :D batarya ve sim kart arasına küçük bir kağıt sıkıştırdım sorunu hallettim. Kartı değiştirirsen sorunun düzelir.

ygtarsln

ygtarsln

Üye
    Konu Sahibi
Evet biraz asimetrik kırmışım :D ama çip kısmı sağlam dediğin gibi aveada 10 tl istediler direndim ama vericem galiba umarım çözülür. Peki sorunun telefonda olma olasılığı nedir ustam ? EDİT: Arkadaşın simini taktim 1 dk kadar bekledim onda da sinyal alamadım ustam :/ yeterince beklemedim belki ondan mı yoksa gerçekten sorun telefonda mı ? EDİT'''2 : Arkadaşlar s4 te sim yuvasına kagıt sokacak yer yok her yere ittirdim simi arkadaşın simi olmadı bana yani sanirsak olmadı. Yuvada sorun olabilir mi ? Kaskodan gelir gelmez oldu bunlar daha 0 kullanımda

Son düzenleme:
baby_face_

baby_face_

Üye
Aynı sorunu başka kartta yaşadıysan sıkıntı olabilir. Kaskodan sonra öyle olduysa geri götürüp durumu anlat.

bilal72

bilal72

Üye
S4 mini var bende , kesinlikle sim kart ile filan alakalı değil kime getirsem yapamadı sonunda araştırma ya koyuldum tek tek tüm telefonculara sordum hepsi birini göstediler yazılım konusunda ustaymış. Neyse teli verdim adam yüzlerce s4 ve s4 mini'nin böyle sorunu ile karşılaştım ve yaptım dedi bende 50tl gözden çıkarıp yaptırdım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hat Kimin Üstüne İse Kimlik İle Git Yeni Yedek Hat Çıkarttır

NextWorld

NextWorld

Üye
Dostum İç ekranı değiştirirken belki sim yuvasında (çok zor) sorun oluşmuş olabilir.
Bi daha kontrol et.
Onun hariciyse yazılımla alakalıdır.
Telefonu kapat recovery modda aç
Wipe yazan yerlere bas telefon sıfırlansın
Sonra reboot system now a bas.
Recovery moduna
Telefonu kapatıp orta tuş+ses kısma+ güç basılı tutup samsung yazısını görünce parmağını güçten çekerek gireceksin(orta tuş+ses kısma recovery açılana kadar basılı kalıcak)

Bu sayede çözülebilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt