S4 sensörlerinde sorun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askımm

Üye
    Konu Sahibi
S4 sensörlerinde sorun ?
arkadaslar elmde s4 var 2 el olarak alındı ama android srumu 4.3 gözüküo göz teması hareket snsörü yani calısan sey wifi blutut öbür özellikler calısmıo cihazda sorun nedendirr ....

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kullanmak istediğiniz sensörü açtığınızda test etme şansınız var bunun için örneğin resimdeki gibi sensöre yazısına tıkladığınızda test edebilirsiniz.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kardeş wifi bluetooth sensor hiçbişey çalışmıyormuş ikinci elmiş bide bozuk cihaz almış olabilirsin

askımm

Üye
    Konu Sahibi
hocm sle bi sacma sey oluo el sönsöru aciom calismio. mesela bi dosya var onu biyerden byere srüklüom oo sensor acilio calisio ama sruklrme brak ekrsna dokunma cslismio umarim anlata blmisimdir :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
hocm sle bi sacma sey oluo el sönsöru aciom calismio. mesela bi dosya var onu biyerden byere srüklüom oo sensor acilio calisio ama sruklrme brak ekrsna dokunma cslismio umarim anlata blmisimdir :(
Siz benim dediğim ve resimde gösterdiğim gibi tüm sensorleri açma esnasında "dene" diye seceneği var eğer deneme esnasında çalışıyor sonra sorun yaratıyorsa ona bakalım :oke:

askımm

Üye
    Konu Sahibi
yani ekrani dkundgumda cslisio. yani ekrana dkunup sensre bakiommm 2 elimi kullaniomm :)tmm bakimm smdi ustahocam ykari asa olayi calisti web sayfasinda.. karisik bayaa bsee bu telefnn

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yani ekrani dkundgumda cslisio. yani ekrana dkunup sensre bakiommm 2 elimi kullaniomm :)tmm bakimm smdi ustahocam ykari asa olayi calisti web sayfasinda.. karisik bayaa bsee bu telefnn
Sensörlerin tamamen kullanımı batarya ömür ve zamanı üzerinde olumsuz etkisi var inanın ilk alan kişilerden biri olarak okadarda gerekli olduğunu düşünmüyorum :oke:

askımm

Üye
    Konu Sahibi
aynn ya vlla full hd olmasi arti kameradi yetio ble :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben hiç açık kullanmam sadece cihaz için tanıtım videosu hazırlarken kullanmıştım ve anlatmıştım

askımm

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu teli blgisayar olmadan root laya blirmiyizzz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
var ama tavsiye etmem sonrasında çok sorun oluyor diye konuyu dahi sildim.Ayrıca şu an root yapımında sadece yetki sahibi olursunuz.Başka bir Rom yüklediğiniz anda sistem 4.3 ise malesef garanti dışı kalıyor.

askımm

Üye
    Konu Sahibi
aslinda yapsam iyi olur. cnku okadar gereksiz pro ya gncelleme istio ama gwenilir nasill oluosa oyle yapimm root :)

askımm

Üye
    Konu Sahibi
tsk hocamm bakalimm az cok tecrubemiz var ya bn replika kullandm da cwr modan yedek almistim bnda var mi swm moda nasl alirimm..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim öncelikle bu orjinal cihazlar için bunu unutmayın.Cwm root yaptıktan sonra yükleniyor konuda belirttim.

askımm

Üye
    Konu Sahibi
tsk hocam blgi icinnn...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
rica ederim sorun yoksa konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt