S4 Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dragondede

Üye
    Konu Sahibi
S4 Şarj Sorunu
Uzun süredir şarj yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Telefona şarj cihazı bağlı değilken şarj ediyor gösteriyordu. Çevremdeki telefondan anlayan birkaç kişi sıvı almıştır dedi. Bataryayı çok hor kullanmıştım sorun ondandır deyip değiştirdim. Şarj cihazımın kablosu deforme olduğundan değiştirmek zorunda kaldım. Son olarak telefonu tamire verdim sıvı almış dedi. Şarj cihazını bağladığımız girişi değiştirdi. Sorun ortadan kalktı sadece şarjdayken şarj oluyor gösteriyor. Şarjla alakalı herşeyin değişmiş olmasına rağmen telefon çok yavaş şarj oluyor ve telefonu açıp kapattığımda şarj dalgalanıyor. Örneğin %30 ken kapatıp açıtığımda %40 veya %20 olabiliyor. Sizce ne yapmam gerekir ?
Şimdiden teşekkürler

zencibitc

zencibitc

Üye
tekrar servise ver

Luck Star

Luck Star

Üye
kapatıp açtığında değişmesi normal sayılır.

Şarj cihazının herhangi bir yerinde deforme kopma yoksa servise telefon+pil+şarj cihazı ile git sorunu anlat. Şarj aleti değişimi yaparlar.
Yavaş şarj olmasının tek nedeni şarj aleti. Bugün geldi bir tane öyle s3'ü 2 saatte %2 arttırmıştı.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aldığın Batarya Eğer Orjinal Değilse Ki Bulman Çok Zor Normaldır Bu Tür Şeyler Ayrıca Sıfırı Kaç Para Sat Baştan Al Derim Çokta Uğraşma

The Pancar

The Pancar

Üye
Benim şarj aletide şarj etmiyor usb kablosuyla dolduruyorum

lazutlar34

Üye
Daha Ayrıntılı Samsung S4 Bilgisi İÇin