Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s4 şarj sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
kemalcan5497
Üye
Konu Sahibi
s4 şarj sorunu
Arkadaslar oncelikle merhaba s4 umun sarji son 3 4 gundur cok fazla gitmeye basladi saat gece 12 gibi % 100 çıkarıyorum saat 5 bucukta % 34 ve Pil kullanimina bakınca cihaz boşta kullanimi % 54 lutfen acil yardimlarinizi bekliyorum
furkankaya559758
Üye
Batarya'da görünüşte bir sorun var mı?
kemalcan5497
Üye
Konu Sahibi
hayir hersey normal
Silinen Üye 2381601
Kapalı Hesap
Ben de şarjım oyun oynayınca, internete girince 4 saate bitiyor diye şikayet ederdim. Seninkisi uçuyor neredeyse.
kemalcan5497
Üye
Konu Sahibi
Cihazi kullanmadigim zaten ucuyordu rusya romu kurdum nispeten iyi ama oda cok gidiyor gibi ama spotifyden frlan muzik dinliyorum yada baska bise yapiyorum sarj cok az gidiyor yani sadece cihazi tutmadigim zaman ucuyor
heathrow
Üye
son zamanlarda farklı uygulamalar yüklediniz mi? bazı uygulamalar fazla güç tüketebilir
Silinen Üye 2381601
Kapalı Hesap
CPU yönetmek için program yüklemişmiydin hiç?
kemalcan5497
Üye
Konu Sahibi
sadece ozcanromdan stock roma dondum baska bise yükledim ve bu sarj sorununun yaninda bidd sag sol sensoru calismiyor
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
Sorun telefon da âmâ servis ilgilenmiyor.
6 kere servise gitti yeni pil verdiler yine ayni. Ben de uçak modunda geziyorum öyle gitmiyor