s4 sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

askımm

Üye
    Konu Sahibi
hocam suan doluyoo elimde 2 btarya var eski yeni yeni oln degeri 2300 mh yazıo yeni fark etdm eskısını taktım suan sarja bakalım ... ayrıca btarya dolaba koydm vlla acılmadı bidaha zor actım :D

xat60

xat60

Üye
sende işe yaramış olabilir ama şans işte arkadaşta yaramıyabilir birde extra masraf çıkar iyice gider tel

askımm

Üye
    Konu Sahibi
aynn hocam korkumda o ama sunu sölim ben iş yerinde gec aynı proplem oldu frmat atdım dzeldi eve gldm yzde 70 sarj orj sarj taktım yatdım kalktım vlla yzde 70 hala ... bi doluyo bi dolmuyo soketdenmi bilmiorum ama sarj klibre yaparsam belki işe yarar birde sorun bi klavye buldum en son onu yükledim ondan sonra oldu onun da etkısı olcagını sanmıom ...

• Beğen
Tepkiler: xat60
xat60

xat60

Üye
aynn hocam korkumda o ama sunu sölim ben iş yerinde gec aynı proplem oldu frmat atdım dzeldi eve gldm yzde 70 sarj orj sarj taktım yatdım kalktım vlla yzde 70 hala ... bi doluyo bi dolmuyo soketdenmi bilmiorum ama sarj klibre yaparsam belki işe yarar birde sorun bi klavye buldum en son onu yükledim ondan sonra oldu onun da etkısı olcagını sanmıom ...
uygulamalar etkileyebiliyor fakat formattan sonr aynı sorun devam etmesi uygulamyla alakalı değil ve benim cihazdada arada şarzı alıyo arada almıyo meğersem şarz makinasının tırtıklı kısmı var orasında sıkıntı varmış yeni şarz aleti sorunu çözdü birde zaten android sistemi çok şarz yiyen bi sistem açık uygulamları hesaba katarsak işin içinden çıkılmaz :)

askımm

Üye
    Konu Sahibi
vlla ya nerden bulastık suna :) yai byük ihtimal dedigin yerde bi skinti ola blir . tsk hocam blgi için ben braz daha arastr,im suan dolsun tam batarya bakalım. tsk hocam bide bu btary degeri 2300 ama s4 2600 :S yeni aldıgım batry

• Beğen
Tepkiler: xat60
xat60

xat60

Üye
cihazı açar ama fazla gitmez şarzı bildiğim kadarıyla inş. sorunsuz devam eder

Üst Alt