s4 sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

askımm

Üye
    Konu Sahibi
s4 sarj sorunu
Ark kronik bi sorun oldu cikti samsung snir etdi beni ark gece calistigimdan sabah orj samsung adap trü unutdm evde iphone parcasyla sarj taktm dlmustu bya ise gtdim sarjm.azaldi orj aparatla taktim ama yok sarj yzde 2 1 saat oldu hla ayni btarya .2 Haftalik sarj orj format atdim dzelmedi 2 frmat atdm dzeldi dolmaya basladi acaba sorun nerden kaynaklanio ki cihaza hic bi mdahale yapmadm sarj srunu cikti. ??

onur671996

Üye
batarya kalibrasyonu yap

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Nasl yapilio hocam onuda dseydin

onur671996

Üye
google amcaya yaz batarya kalibrasyonu diye

mürteza16

mürteza16

Üye
Batarya kalibrasyonu tek çare.

askımm

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam olmuyo sarja taktım 3 saat hala aynı dolmamıs doluyo gözüküyo...S

mürteza16

mürteza16

Üye
Kardeşim konuyu tekrar okudum. Aynısın bende yaşamıştım. Çözümü şöyle; telefonun arka kapağını aç, bataryayı sök, arka kapağı, bataryayı ve telefonu buzdolabının buzluk bölümüne koy. 3 dk sonra çıkar. Şarja tak. Şarjın dolmaya başlar. %100 dolana kadar hiçbir şey yapma. %100 dolduktan sonra sorunsuz kullanabilirsin.

askımm

Üye
    Konu Sahibi
ilginc bi çözüm bi denim bakalım suan inan sarj yzde yetmstı takmıstım 4 saat uyudm uyandm aynı 2 bratya taktm dluo bazen oo yüzde 70 olan sök tak telefona yzde 0 indi...:S

mürteza16

mürteza16

Üye
İlginç ama işe yarar. :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Oha Dolaba koyma sakin naptiniz ya arkadasta direge takiyor sarj dolsun diye 2 3 dkda 70 80 oluyor

mürteza16

mürteza16

Üye
Anıl ben koydum ve şuan kullanıyorum. :D

askımm

Üye
    Konu Sahibi
neden sarj olmuyo ya :S bazen olmuo bazen olmuo yeni rom bile yükledim :(

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben koymam

askımm

Üye
    Konu Sahibi
abi koydun anladık da bnde koydum suan hic tepki yok:S:D

askımm

Üye
    Konu Sahibi
hocam konu dagılmasın blgilere ihtiyacım var benim bos laflara deyil k.bakma vodofone bayiden 45 tl btarya aldım vodofone kendi üretmiş dedi redlife yazıo bt degeri 2300 yazıo ama s4 2600 dilmi=??

xat60

xat60

Üye
kardeşim şarzı hiç almıyosa soket bozulmuş olabilir bendede aynı sıkıntı vardı arada alıp arada almıyodu şarzı veya şarz aletini değiştir bşk bi tane dene düzelmezse servisine gönder , kocakarı ilacı gibi formüller önermeyin bence arkadaşlar :D

mürteza16

mürteza16

Üye
kardeşim şarzı hiç almıyosa soket bozulmuş olabilir bendede aynı sıkıntı vardı arada alıp arada almıyodu şarzı veya şarz aletini değiştir bşk bi tane dene düzelmezse servisine gönder , kocakarı ilacı gibi formüller önermeyin bence arkadaşlar :D
:zzz: Ben 4 tane telefonda denedim ve bu formulümle düzeldi. Ama senin formülde güzel. |-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt