Yardım S4 Sabaha Çıkamadı

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
S4 Sabaha Çıkamadı
Arkadaşlar telefonla gece oyun oynuyordum %8 kadar şarjı kaldı bende telefonu kapatıp uyudum yarın takarım diye ama ertesi gün hiçbir şekilde açılmadı cihaz bende batarya yı akıllı şarj ile şarja taktım bi %50 kadar şarj ettim ama sonuç yine aynı hiçbir şekilde açılmıyor telefon PC ye bağlayınca şu şekilde görünüyor ;

İnternette biraz araştırdım ve yukarıdaki resmin HARD BRİCK in alameti olduğunu söyleyenler var kimileri JTag den başka yolu yok diyor kimileri cihaz çöp diyor vs vs bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

bulunabilen çözümler bunlar anlaşılan, xda da LG G2 için ama yöntem olarak o olabilir

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi

bulunabilen çözümler bunlar anlaşılan, xda da LG G2 için ama yöntem olarak o olabilir

ilginiz için teşekkürler hocam ama ilk linkte bahsedilen androidbrick.exe yi bir türlü bulamadım 2. linkte cihaz HİÇBİR tepki vermediği için işe yaramadı 3. linkteki program da sadece LG cihazlarda çalışıyor ayrıca b 3 linki de kendim bulmuştum ama dediğim gibi çözüm bunlar olmadığı için bir işe yaramadılar :( son olarak USB Jig yöntemini deniycem ama cihaz hiç tepki vermediği için bir işe yarıyacağını sanmıyorum o da olmassa artık JTag e göndericem cihazı :(

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
en kesin çözüm o malesef

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sonunda USB Jig i de denedim ama işe yaramadı Jig çalışıyor ( 4 farklı cihazda denedim ) ama benim telefonda iş görmüyor yardımcı olabilecek olan var mı ?

Üst Alt