Uygulama s4 oyun yükleme hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
s4 oyun yükleme hakkında ?
arkadaşlar büyük oyundalarda apk+cd data paylaşılıyor yol olarakta işte cd kard android data veya obb içine atın deniyor bendeki sorun benim hafıza kartında android klasörü falan yok bunun içinde rood falanmı gerekiyor ben resim olarak anlatiiym size yani oyunları hafıza kartına kurmak için ne yapmam gerekli yardım ederseniz sevinirimbuyrun resim

[/URL][/IMG]

ANIL

ANIL

Admin
Telefonun kendi hafızasını kullanman gerek. SD karta uygulamalar tam olarak taşınamıyor. Kendi hafızasına atarken boyutu yüksek olan dosyalarda obb klasöründe hata veriyor. Bunun için yeni bir klasör oluşturup oraya attıktan sonra telefonun dosya yöneticisinden dosyayı gerekli taşıyarak çözmüş oluyorsunuz.

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim öyle oluyorda benim demek istedigim bu cd kart data dosyası paylaşılıyorla zaten o yüksek mb lı oluyo bunu hafıza kartına atma gibi bi şansımız varmı yani oyunun apk si tel hafızasınada ama datası hafıza kartında gibi ?

The Shadow

The Shadow

Üye
evet kardeşim öyle oluyorda benim demek istedigim bu cd kart data dosyası paylaşılıyorla zaten o yüksek mb lı oluyo bunu hafıza kartına atma gibi bi şansımız varmı yani oyunun apk si tel hafızasınada ama datası hafıza kartında gibi ?
tabii ki de atabilirsin sonuçta senin telefonun :D fakat oyun o dosyayı gormez ve tekrardan datayı indirmeni ister.
senin oyunun datasını atcağın yol şu :
Phone-Android-data içerisine
Eğer indirdiğin data .obb uzantılıysa
Phone-Android-obb içerisine atılır. (bu dizin yoksa kendin oluşturabilirsin)
ama ben yine de card atmak istiyorum dosyaları dersen sdswap yapabilirsin fakat bu root gerektirir.

- - - Eklendi - - -

bu arada o sd data cd değil :) yanlış ogrenme ilerde çok yanılırsın

Üst Alt