S4 mü HTC ONE mi Xperia Z mi kesin alcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
5 sene boyunca hiçbiri desteğini sürdürmez ama yinede bu listede en çok destek alacak telefon S4 olur tahminimce.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4 Al

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik kararım s4 ama değiştirebilirim

fk555897

fk555897

Üye
Şimdilik kararım s4 ama değiştirebilirim

Bence kararın kesinlikle doğru. O telefonların arasında Fu-ll HD oyunlarda sorun çıkarmayacak tek telefon S4. Diğerleri çok takılıyor.

andacafs

Üye
Bence kararın kesinlikle doğru. O telefonların arasında Fu-ll HD oyunlarda sorun çıkarmayacak tek telefon S4. Diğerleri çok takılıyor.

Iyi de s4 menüde bile takılıyor onu ne yapacaksın ben daha htc one menüde kasıyor diyeni görmedim.
Özellikle iphone5 ten geçenler dahil stabilitesinin mükemmel olduğunu bildiriyor bence bu konuyu biraz araştır.

fk555897

fk555897

Üye
Iyi de s4 menüde bile takılıyor onu ne yapacaksın ben daha htc one menüde kasıyor diyeni görmedim.
Özellikle iphone5 ten geçenler dahil stabilitesinin mükemmel olduğunu bildiriyor bence bu konuyu biraz araştır.

S4'ü kullandım herhangi bir takılma fark etmedim. Ama Note 2 kadar stabil çalışmadığını farkettim. iPhone ile bir android telefonu karşılaştırman biraz mantıksız olmuş zaten. Birde HTC One gibi S4'ün sistemi de 1.5 GB RAM yerse o da o kadar hızlı çalışır.

MrExpert

MrExpert

Üye
Htc one

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
hâla 5800 kullananlar olduğuna göre sen s4 ile 4 sene idare edersin

umutbabaaa

Üye
Şimdi sen karar ver yinede ama internette okudum biraz 8gb kullanıcıya kalıyor s4 de bence işini görmez 32gb alırsan bilemem
ama ben olsam htc one yi seçerim z yi seçmem kararını sen ver ve bir kere alıcaksın öyle düşün hangisi işini görürse almalısın
dead trigger deki küçük kasmaları düzeltemediler s4 dede kasıyor belirgin htc one da kasıyor z de de öyle
HAYIRLISI OLSUN

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar ama bugün bu kadar para yatırmak bir telefon için gereksiz diye düşündüm aileme yazık. O yüzden s4 yerine s3 vb bu fiyata bir tel almayı düşünüyorum s3 fiyatına önereceğiniz telefon var mı yada s3 mu alayım

mr.bell

Üye
O zaman Yeni Nexus ve Xphonenu bekle uzun süre destek alır .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8 li telefon düşünürsen Lumia'lara bir göz atın isterseniz.Fena değillerdir.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Wp8 li telefon düşünürsen Lumia'lara bir göz atın isterseniz.Fena değillerdir.

Benim en sevdiğim en sağlam marka nokia dır ama ben telefonda rom falan atmak istiyorum o yüzden android bir telefon düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar s4u kesin alacam ailem bütçeyi düşündüğümü görünce bana s4ü almış artık gelmesini bekliyorum YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt