baskahmet
Üye
Ne değişicek:dün arkadaşa s4 mini almayacak iptal olmuş dedim yarın alacak dersem sen benle dalga mi geçiyorsun diyecektir niye almıyor diye sormuştu şimdi alacak deyince ne değişti diye soracaktır
Güncelleme öncesi hafıza için hafıza kartı desteğiyle güncellemeyi tamamlayacak bi çözüm bulmuşlar dersindün arkadaşa s4 mini almayacak iptal olmuş dedim yarın alacak dersem sen benle dalga mi geçiyorsun diyecektir niye almıyor diye sormuştu şimdi alacak deyince ne değişti diye soracaktır
Güncelleme onaylandı kardeş gelecekgeleceğini sanmiyorum daha note 2 için belirtillmis bir sonuç yokken
note 2 yede gelsinde s3 e portlansin.Güncelleme onaylandı kardeş gelecek
Note 2 için de geçen haftalarda onaylanmıştı
Note 2 ve s4 miniye geleceknote 2 yede gelsinde s3 e portlansin.
yoksa güncelleme göreceğimiz yok
aynen öyle diyeceğim arkadaş sevinecektir almayacak deyince üzülmüştüGüncelleme öncesi hafıza için hafıza kartı desteğiyle güncellemeyi tamamlayacak bi çözüm bulmuşlar dersin
özellikleri değil önce almayacaktı sonra alacak ne değişti diye sorar demiştim artık hafıza kartı ile çözüm bulmuşlar derimNe değişicek:
Touchwız
Bildirim paneli
Statusbar
Eklenecek özellıkler
Şuan tek yapmamız gereken sabretmek
A5 stock edit kullanıyorum,şöyle bişey var oyun oynarsan ısınır zaten hangi telefon olursa olsun.Kardesim sen s3 neo da hangi romu kullanıyorsun? Stock romda ısınma acayip derecede dr
5. 0 lollipopmu varA5 stock edit kullanıyorum,şöyle bişey var oyun oynarsan ısınır zaten hangi telefon olursa olsun.
4.4.2 kitkat var önceki mesajımda belirttim ramdan dolayı telefon kitleniyor lollipopta.5. 0 lollipopmu var
Size lollipop var yani suan4.4.2 kitkat var önceki mesajımda belirttim ramdan dolayı telefon kitleniyor lollipopta.
Stock değil amaSize lollipop var yani suan
RomStock değil ama
Aynen cm12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?