Haber S4 Mini'ye Lollipop Geliyor!

dün arkadaşa s4 mini almayacak iptal olmuş dedim yarın alacak dersem sen benle dalga mi geçiyorsun diyecektir niye almıyor diye sormuştu şimdi alacak deyince ne değişti diye soracaktır
Ne değişicek:
Touchwız
Bildirim paneli
Statusbar
Eklenecek özellıkler

Tepkiler: reflex

xmustx

Üye
dün arkadaşa s4 mini almayacak iptal olmuş dedim yarın alacak dersem sen benle dalga mi geçiyorsun diyecektir niye almıyor diye sormuştu şimdi alacak deyince ne değişti diye soracaktır
Güncelleme öncesi hafıza için hafıza kartı desteğiyle güncellemeyi tamamlayacak bi çözüm bulmuşlar dersin

Facebooktaki s4mini grubuda haftaya yada ondan sonraki hafta gelecekmis diyor

Tepkiler: baskahmet
geleceğini sanmiyorum daha note 2 için belirtillmis bir sonuç yokken

yeumyang

Moderator
Güncelleme öncesi hafıza için hafıza kartı desteğiyle güncellemeyi tamamlayacak bi çözüm bulmuşlar dersin
aynen öyle diyeceğim arkadaş sevinecektir almayacak deyince üzülmüştü
Ne değişicek:
Touchwız
Bildirim paneli
Statusbar
Eklenecek özellıkler
özellikleri değil önce almayacaktı sonra alacak ne değişti diye sorar demiştim artık hafıza kartı ile çözüm bulmuşlar derim

Şuan tek yapmamız gereken sabretmek

Bize simdi bikac hafta sanki bi asır gibi gelir

Konu Sahibi
Herkesin kafasında şöyle bir algı var sadece samsung kullanıcıları için değil bu durum hTc sony gibi firma kullanıcılarıda ilk güncellemeden iOS stabilliği bekliyorlar. Bu çok yanlış. Geçmiş cihazlara bakarsanız mesela Z3 Note 3 ilk sürümlerde şarj az gitme sıkıntıları ısınmalar vardı ufak düzeltme güncellemeleri ile bunlar çözüldü. s4 mini içinde aynı şeyler gerçekleşebilir.

Tepkiler: reflex ve baskahmet
cm12 nasıl ramde sıkıntı var mı ?