Haber S4 Mini'ye Lollipop Geliyor!

Olay yanlis anlasiliyor ram degil hafiza disk 8 gb var zaten 5 i veriyor lollipop olunca 4 e duscek üstüne yeni touchwiz 3 e duscek. Cm kullanin yada 4.4.2 rus kullanan bilir

Son düzenleme:
Sanırım yoğun istek oldu , bu güncellemeyi inşallah kastırarak vermezler üst modele geçirmek amaçlı.

S4 mini kullanıcılarına hayırlı olsun

Bence gelmez gelsede mahvolur tel hayırlısı

reflex

Üye
Olay yanlis anlasiliyor ram degil hafiza disk 8 gb var zaten 5 i veriyor lollipop olunca 4 e duscek üstüne yeni touchwiz 3 e duscek. Cm kullanin yada 4.4.2 rus kullanan bilir
3 mü? Hadi canım olursa zaten kullanılmaz bunu samsung yapsın, samsung kulanıcıları bir daha samsung alır mı sence?

Tepkiler: Dark-Evil

ExSeLANS

Üye
Tr için 4.4.2 gelmemisken ben 5.0 hayal bile etmiyorum

Tepkiler: MaxipmaN ve muhammettvurucu

0MG90

Üye
Bu yıl çıkarsa Türkiye için anca 2016'da falan gelir

Tepkiler: Dark-Evil ve muhammettvurucu
Ulan samsung sonunda bir baltaya taş olabildi

Tepkiler: reflex
    Konu Sahibi
Önce S ve Note serisi sonrasında A serisi daha somrasında Mini serisi ve şimdi Ace serisinden bir cihaza güncelleme veriyor şaşırtıcı doğrusu.

Tepkiler: baskahmet
Önce S ve Note serisi sonrasında A serisi daha somrasında Mini serisi ve şimdi Ace serisinden bir cihaza güncelleme veriyor şaşırtıcı doğrusu.
S lerden s4 ve üstü
Note lerden note 2 ve üstü
A serisinden A3 ve A5 lollipop almaya başladı Rusya'dan
Mini serisinden s4 mini ve s5 mini
Ve son olarak ace4 güncelleme alıcak

Ama güncelleme ne zaman gelcek. Yaz tatilinde bize gelir mi acaba

Konu Sahibi
Türkiye için bekleme Note 3 cihazımda ocak şubat gibi Lollipop gelmiş olmasına rağmen halen daha Türkiye güncellemesi gelmedi. Güncellemeyi erken isteyen odin kullansın.

Türkiye için bekleme Note 3 cihazımda ocak şubat gibi Lollipop gelmiş olmasına rağmen halen daha Türkiye güncellemesi gelmedi. Güncellemeyi erken isteyen odin kullansın.
Dostum s4 mini rusyada yaz tatilinde alır mı güncellemeyi.
4.4.2 de böyle söylenmişti rusya temmuz 2014 de aldı
Nisanda güncelleme gelecek haberi vermişti samsung

Konu Sahibi
Eğer rom hazırsa haziran gibi belki sonuna doğru sammobile'a upload edilir.

Tepkiler: baskahmet
Kardesim sen s3 neo da hangi romu kullanıyorsun? Stock romda ısınma acayip derecede dr

yeumyang

Moderator
dün arkadaşa s4 mini almayacak iptal olmuş dedim yarın alacak dersem sen benle dalga mi geçiyorsun diyecektir niye almıyor diye sormuştu şimdi alacak deyince ne değişti diye soracaktır

Tepkiler: muhammettvurucu