reflex
Üye
Haberleri yok güncelleden note 2 güncellemesi ciktiginda millet güncelledi onlar anca 4-5 saat sonra yazdıOnu bulamadım
bunuda Samsung Türkiye sayfasında gördüm,
güncelleme gelecekte tarih vermiyorlar
Arkadaşım senin s4 minide antutu testinde kaç puan aldı ?Arkadaşlar cihaz çıktığından beri tek güncelleme aldı o da kararlılık güncellemesi illaki sürüm yükseltme yapacaklardır, yapmakta zorundalar
4.4 de artar dimi bu puan20k alıyor 20500–800 psikolojisine göre değişiyor
artar 4.4 de cihazlar çok daha hızlı çalışıyor çünkü4.4 de artar dimi bu puan
Bencede her güncellemede daha iyi oluyor telefonArtar muhtemelen. Puana çok takılmamak lazım. Son güncellemeyi almadan şarj daha çabuk bitiyordu. Oyunlarda kasıyordu güncellemeden sonra kasma lar tamamen gitti. Ram kullanımı falan düştü ama hala aynı puanı alıyor. Ama tahminimce eğer samsung yaparsa 1–2 k artabilir
Kardesim neden S4 mini note 2 yle aynı puanı alıyor ?Artar muhtemelen. Puana çok takılmamak lazım. Son güncellemeyi almadan şarj daha çabuk bitiyordu. Oyunlarda kasıyordu güncellemeden sonra kasma lar tamamen gitti. Ram kullanımı falan düştü ama hala aynı puanı alıyor. Ama tahminimce eğer samsung yaparsa 1–2 k artabilir
Donanımlar birbirine yakın çünküKardesim neden S4 mini note 2 yle aynı puanı alıyor ?
İnşallah BakalımS4 mini lte (avrupa) modeline 4.4 vermeye başladılar hayırlı olsun ay sonu veya bidahaki ay çıkar bizedeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
niye uzuluyor?
ben 9 aydır kullaniyorum ve gayet mutluyum hic uzmedi beni
o tuslara ayni anda basarsan ekran goruntusu alması lazimKardeş telefonu aldım da ekran görüntüsü bir türlü alamadım nasıl alacağız? (orta tuş ve kilit tuşu yöntemini denedim)
Kardeş telefonu aldım da ekran görüntüsü bir türlü alamadım nasıl alacağız? (orta tuş ve kilit tuşu yöntemini denedim)
o tuslara ayni anda basarsan ekran goruntusu alması lazim
onemli degil dostumTelefon kapta olduğu için tuşlara tam basılmıyormuş çözdüm sorunu kardeşim sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?