Telefon Tavsiyesi S4 Mini

Sponsorlu Bağlantılar

ejderkulesi

ejderkulesi

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini
merhaba arkadaşlar dün aksam s4 mini aldım fakat bi yarım saat 1 saat whatsapp facebook girdiğimde ısınma oluyor bunu nasıl onleyebilirim birde gece yatarken sarja taksam sabaha kadar dursa bişi olur mu ha birde google playdan uygulama yada oyun indirirken hafıza kartına nasıl kaydeddebilirim direk

Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye
Gece sarzda bırakma
Google playden indirdiklerini root yaparak SD card a tasıyabilirsin
Isınma hakkında fikrim yok :(

KırcalıHolding

Üye
Isınma olur. Yeni sistem bataryalar çıktı ısınma yapmayan ama piyasaya ne zaman sürülür meçhul .ısınma olunca arka kapağı çıkar kapak çatlayabilir

ejderkulesi

ejderkulesi

Üye
    Konu Sahibi
Gece sarzda bırakma
Google playden indirdiklerini root yaparak SD card a tasıyabilirsin
Isınma hakkında fikrim yok :(
Rootda yapasım yok telefonun orjinalini bozmadan kullanmak istiyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
Geceden şarja birakmanda zarar olmaz ben hep gece birakiyorum. Telefonu çok kurcalamiyosan root a girme garantiyi bozarsin.

ejderkulesi

ejderkulesi

Üye
    Konu Sahibi
Sarjı cok cabuk düşüyor bizim arkadaş galaxy grand 2 kullanıyor oyun oynadıgı internete girdiği halde sarjı süper benim oyunu 1 dakika girince %1 %2 düşüyor nedir bunun sebebi birde telefon ısınıyor ? ve hangi uygulamaları onerırsınız s4 mini için (sadece ısınma konusunda değil)

KırcalıHolding

Üye
Rootsuz telefon hiç zevk vermiyor bas rootu..

Peocawe

Peocawe

Üye
Sarjı cok cabuk düşüyor bizim arkadaş galaxy grand 2 kullanıyor oyun oynadıgı internete girdiği halde sarjı süper benim oyunu 1 dakika girince %1 %2 düşüyor nedir bunun sebebi birde telefon ısınıyor ? ve hangi uygulamaları onerırsınız s4 mini için (sadece ısınma konusunda değil)

Telefon yeniyse batarya ileride düzene girer dert etme

KırcalıHolding

Üye
Güç tasarruf modunu aç orda 2 tane seçeneğin işaretli olduğuna emin ol,ondan sonra ekran ayarlarında ekran tonunu otomatik ayarla kısmını işaretle,daha sonra teli rootla ve kullanmadığın sistem programlarını sil

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
şarjda bırakma batarya için iyi olmaz ısımada normal

heathrow

heathrow

Üye
Ben de geceleri şarjda bırakıyorum batarya şişerse servise veririm yeni batarya verirler

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
himm

Üst Alt