S4 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekranı aramazsın gözle görülecek fark yok evet s3 çözünürlüğü daha yüksek ancak mininin ekran küçük ve kalite duruyor. Tip olarak daha hoş bence. S-wiew kapak gerçekten çok şık kullanıyorum yaren dedeye katılıyorum. Şarj konusunda katılmıyorum evet 3 buçuk saatte doluyor lakin şarj çok uzun gidiyor bitmiyor mübarek o yüzden şarjı kafaya takmıyorum s3ten zaten iyi gidiyor. Arkadaşımda s3 var sadece facebook twitter gibi uygulamalar var teli yoğun kullanmıyor ama benim cihaza hasta çok akıcı olduğunu söylüyor. Ayrıca bak senin için çektim 1 saattir tapatalktayım sabahta dolphinde takıldım 1 saat falanda bilardo oynadım :)

Ekli dosyalar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı aramazsın gözle görülecek fark yok evet s3 çözünürlüğü daha yüksek ancak mininin ekran küçük ve kalite duruyor. Tip olarak daha hoş bence. S-wiew kapak gerçekten çok şık kullanıyorum yaren dedeye katılıyorum. Şarj konusunda katılmıyorum evet 3 buçuk saatte doluyor lakin şarj çok uzun gidiyor bitmiyor mübarek o yüzden şarjı kafaya takmıyorum s3ten zaten iyi gidiyor. Arkadaşımda s3 var sadece facebook twitter gibi uygulamalar var teli yoğun kullanmıyor ama benim cihaza hasta çok akıcı olduğunu söylüyor. Ayrıca bak senin için çektim 1 saattir tapatalktayım sabahta dolphinde takıldım 1 saat falanda bilardo oynadım :)
ilgin icin :tşk: bende yakın zamanda s4 miniye gecmeyi dusunuyorum

Narutodth

Narutodth

Üye
Yerinde olsam asla degismem. Film izlerim diyosan s3 bambaska :D

nanotex

nanotex

Üye
Yakınımda çok S3 kullanan var karşılaştırmak istersen, sistem olarak cidden çok akıcı S3e göre. Tek ekran olarak düşük kalıyor yanında, ve depolama. Onun dışında çok iyi bir cihaz tavsiye ederim. Benchmark testlerinde alt ediyor S3ü.

TheMadness

TheMadness

Üye
Yakınımda çok S3 kullanan var karşılaştırmak istersen, sistem olarak cidden çok akıcı S3e göre. Tek ekran olarak düşük kalıyor yanında, ve depolama. Onun dışında çok iyi bir cihaz tavsiye ederim. Benchmark testlerinde alt ediyor S3ü.
Aynı sürümde denemek lazım 4.2.2 ile 4.1.2 karşılaştırmak doğru olmaz

Narutodth

Narutodth

Üye
Alt ediyor denemez çokta bi fark yok ama az da olsa üstün benchmarklarda

The Shadow

The Shadow

Üye
Kullanıcıya göre değişir ve benchmarklarda çok güvenilir sayılmaz.

nanotex

nanotex

Üye
Aynı sürümde denemek lazım 4.2.2 ile 4.1.2 karşılaştırmak doğru olmaz

Alt ediyor denemez çokta bi fark yok ama az da olsa üstün benchmarklarda

Kullanıcıya göre değişir ve benchmarklarda çok güvenilir sayılmaz.
Abi dikkat ettim de hepiniz S3 kullanıyorsunuz. Aynı sürüm geldiğinde bilemem ancak ben gayet objektif yaklaştım. Daha akıcı işte kabul edin :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Abi dikkat ettim de hepiniz S3 kullanıyorsunuz. Aynı sürüm geldiğinde bilemem ancak ben gayet objektif yaklaştım. Daha akıcı işte kabul edin :D
4.1.2 ile 4.2.2 arasında ciddi performans farkı var onu da göz ardı etmemek lazım ve ekran çözünürlüğü düşük olduğundan daha hızlı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
nanotex

nanotex

Üye
4.1.2 ile 4.2.2 arasında ciddi performans farkı var onu da göz ardı etmemek lazım ve ekran çözünürlüğü düşük olduğundan daha hızlı olabilir.
Ram i daha fazla bi kere. İşlemcisi daha yeni. Çözünürlüğü az da olsa düşük olduğu için de olabilir haklısın. Sonuçta daha hızlı bunlar birşeyi değiştirmez. S3de 4.2 olsa, yine mini hızlı olur.

Burada herkes kendi telefonunu savunuyor kabul edelim. Ama gerçekler ortada. Tartışmaya gerek yok

enterneoll

enterneoll

Üye
film izliyorsun ama ekranı küçültüyorsun :D neresi mantıklı bunun

enterneoll

enterneoll

Üye
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
sence hangisinde daha zevkli olur hem çözünürlük yüksek hem ekran büyük olanda mı yoksa çözünürlük ve ekran küçük olanda mı ?
Bana kalsa evdeki televizyonu cebime sokcam ama sığmıyor neyapcan.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
nanotex

nanotex

Üye
sence hangisinde daha zevkli olur hem çözünürlük yüksek hem ekran büyük olanda mı yoksa çözünürlük ve ekran küçük olanda mı ?
Çözünürlüğü ekran boyutuna oranlarsak hangisi daha iyi çıkar acaba..

Narutodth

Narutodth

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enterneoll
.caner.

.caner.

Üye
S3 hertürlü kardeşim.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
S4 mini gelen soruyor giden soruyor artık moda s4 mini s3 kasma rekoru kırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt