s3 için kit kat geleceği açıklandı ama listede s4mini yoktus4 mini her turlu 4.4 bile alacak s3 artık çöp oldu discovery vs.
1. Discovery 4.4 alacaks4 mini her turlu 4.4 bile alacak s3 artık çöp oldu discovery vs.
ikisini de kullandın mı ayrıca kaynak var mı ?1. Discovery 4.4 alacak
2. S3 4.4 alacak!
2. S4 mini almayacak.
S3 bence hem güncelleme konusunda hem rom konusunda hemde performans konusunda daha üstün.
Ikisinide kullanmadım.ikisini de kullandın mı ayrıca kaynak var mı ?
S3 takılıyo diyolarda bende neden olmuyo anlamadımIkisinide kullanmadım.
Ama arkadaslarimda kullandim
S4 mini Takiliyordu S3 de takiliyordu ama s4mini kadar degildi. Forumda bir konuda 4.4 alacak telefonlar vardı s4 mini yoktu? Discovery içinse GM Facebook üzerinden Kitkat vs gondermelerde bulundu.
Ama şu bir gerçek ki ekran olarak ve dış görünüş olarak s4 mini çok hoş.
Herkesin ağzında bi kasma takılma söz konusu ama ben hiç rastlamıyorum bu tür sorunlara 
Haber - Android 4.4 Kitkat Güncelleme Gelecek Telefon/tablet Listesi (güncellendi)Ikisinide kullanmadım.
Ama arkadaslarimda kullandim
S4 mini Takiliyordu S3 de takiliyordu ama s4mini kadar degildi. Forumda bir konuda 4.4 alacak telefonlar vardı s4 mini yoktu? Discovery içinse GM Facebook üzerinden Kitkat vs gondermelerde bulundu.
Ama şu bir gerçek ki ekran olarak ve dış görünüş olarak s4 mini çok hoş.
Kardeşim ben takılmayan Samsung telefona rastlamadım. Lanet olasun Touchwiz e suan s4 kullanıyorum takılıyor !S3 takılıyo diyolarda bende neden olmuyo anlamadımHerkesin ağzında bi kasma takılma söz konusu ama ben hiç rastlamıyorum bu tür sorunlara
![]()
Bu konuyu görmedim, Özür dilerim.
Yav bende niye takılmıyoKardeşim ben takılmayan Samsung telefona rastlamadım. Lanet olasun Touchwiz e suan s4 kullanıyorum takılıyor !

FarketmiyorsundurYav bende niye takılmıyo![]()

Farkedilmeyecek kadar takılıyosa sorun yok ozamanFarketmiyorsundur![]()

kardeşim sırf kendin kullanıyon diye savunma artık şu huyları bırakın burası forum sitesi insanlara yardımcı olun egonuzu yarıştırmayın s3 un kastıgını herkes biliyorYav bende niye takılmıyo![]()
Emin ol senden daha fazla bilgiye sahibim. Dikkat ettiysen ekran konusunda S3 iyi dedim. Gerilere dön bir bak. Ama ben ekran boyutu ile ekran çözünürlüğünün oranı dedim yani matematik bilgin var mı bilmiyorum. İlla bir gerilim ortamı yaratmak istersen cevabını alırsın kardeşim ben sinirlenmem ama yerine oturan sen olursun.S3 ten aldigin film hazzi ile s4 mini arasinda daglar kadar fark var. S4mini bikere qhd. Arkadas objektifim diyor ama arastirmadan konusuyor.
Bu arkadaş da anlamamış ne demek istediğimi. Anca uzman biri anlar demek istediğimi..s4 mini = 256 ppi
galaxy s3= 306 ppis3 yine önde
Bak kardesim sen simdi ne demek istiyorsun? S4 mininin ekraninin piksel yoğunluğu s3 ten daha az ki piksel yoğunluğu ekran boyutu ve çözünürlüğün oranıdır. S3 ün ekrani hem daha buyuk hemde piksel yoğunluğu daha fazla. E nasil oluyorda s4 mininin ekrani daha iyi oluyor? O ilk yazdigin mesajda da ya biz yanlis anliyoruz yada sen biseyleri eksik yada yanlis yazdin. Ben gerginlik yaratmaya calismadim o mesajdan anlasilanlar bunlar.Emin ol senden daha fazla bilgiye sahibim. Dikkat ettiysen ekran konusunda S3 iyi dedim. Gerilere dön bir bak. Ama ben ekran boyutu ile ekran çözünürlüğünün oranı dedim yani matematik bilgin var mı bilmiyorum. İlla bir gerilim ortamı yaratmak istersen cevabını alırsın kardeşim ben sinirlenmem ama yerine oturan sen olursun.
Bu arkadaş da anlamamış ne demek istediğimi. Anca uzman biri anlar demek istediğimi..
İstedigin oyunlari soyle istersen bi video hazirlayayim nerde kasiyormus bak tamam ? Ben egomu kimseyle yaristirmam herzaman doğrulari soylerim kasmadigi halde telefon kasiyormu diyeyim?kardeşim sırf kendin kullanıyon diye savunma artık şu huyları bırakın burası forum sitesi insanlara yardımcı olun egonuzu yarıştırmayın s3 un kastıgını herkes biliyor
Asphalt 8 gangstar vegas cok yuksek ayarda birde gta san andreas hersey fulde cekermisin bakalimBak kardesim sen simdi ne demek istiyorsun? S4 mininin ekraninin piksel yoğunluğu s3 ten daha az ki piksel yoğunluğu ekran boyutu ve çözünürlüğün oranıdır. S3 ün ekrani hem daha buyuk hemde piksel yoğunluğu daha fazla. E nasil oluyorda s4 mininin ekrani daha iyi oluyor? O ilk yazdigin mesajda da ya biz yanlis anliyoruz yada sen biseyleri eksik yada yanlis yazdin. Ben gerginlik yaratmaya calismadim o mesajdan anlasilanlar bunlar.
İstedigin oyunlari soyle istersen bi video hazirlayayim nerde kasiyormus bak tamam ? Ben egomu kimseyle yaristirmam herzaman doğrulari soylerim kasmadigi halde telefon kasiyormu diyeyim?
Bak kardesim sen simdi ne demek istiyorsun? S4 mininin ekraninin piksel yoğunluğu s3 ten daha az ki piksel yoğunluğu ekran boyutu ve çözünürlüğün oranıdır. S3 ün ekrani hem daha buyuk hemde piksel yoğunluğu daha fazla. E nasil oluyorda s4 mininin ekrani daha iyi oluyor? O ilk yazdigin mesajda da ya biz yanlis anliyoruz yada sen biseyleri eksik yada yanlis yazdin. Ben gerginlik yaratmaya calismadim o mesajdan anlasilanlar bunlar.
İstedigin oyunlari soyle istersen bi video hazirlayayim nerde kasiyormus bak tamam ? Ben egomu kimseyle yaristirmam herzaman doğrulari soylerim kasmadigi halde telefon kasiyormu diyeyim?
başkası onları s4 minide'de çeksin görelimAsphalt 8 gangstar vegas cok yuksek ayarda birde gta san andreas hersey fulde cekermisin bakalim
ben s4 miniyi savunmuyorumbaşkası onları s4 minide'de çeksin görelim![]()
zaten 1100 verip s4 mini alanın aklından süphe ederim orası ayrıda(Nexus 5 gibi telefonlar varken)hani hiç kasmıyormuş ya s3 onu görelim bi merak ettik yağ gibi akıtıyomuş diyolar görelim demi 
Locked yazıyor ama konu kilitli değil