S4 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilari35

anilari35

Üye
s4 mini her turlu 4.4 bile alacak s3 artık çöp oldu discovery vs.

.caner.

.caner.

Üye
s4 mini her turlu 4.4 bile alacak s3 artık çöp oldu discovery vs.
1. Discovery 4.4 alacak
2. S3 4.4 alacak!
2. S4 mini almayacak.
S3 bence hem güncelleme konusunda hem rom konusunda hemde performans konusunda daha üstün.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1. Discovery 4.4 alacak
2. S3 4.4 alacak!
2. S4 mini almayacak.
S3 bence hem güncelleme konusunda hem rom konusunda hemde performans konusunda daha üstün.
ikisini de kullandın mı ayrıca kaynak var mı ?

.caner.

.caner.

Üye
ikisini de kullandın mı ayrıca kaynak var mı ?
Ikisinide kullanmadım.
Ama arkadaslarimda kullandim
S4 mini Takiliyordu S3 de takiliyordu ama s4mini kadar degildi. Forumda bir konuda 4.4 alacak telefonlar vardı s4 mini yoktu? Discovery içinse GM Facebook üzerinden Kitkat vs gondermelerde bulundu.

Ama şu bir gerçek ki ekran olarak ve dış görünüş olarak s4 mini çok hoş.

Narutodth

Narutodth

Üye
Ikisinide kullanmadım.
Ama arkadaslarimda kullandim
S4 mini Takiliyordu S3 de takiliyordu ama s4mini kadar degildi. Forumda bir konuda 4.4 alacak telefonlar vardı s4 mini yoktu? Discovery içinse GM Facebook üzerinden Kitkat vs gondermelerde bulundu.

Ama şu bir gerçek ki ekran olarak ve dış görünüş olarak s4 mini çok hoş.
S3 takılıyo diyolarda bende neden olmuyo anlamadım :D Herkesin ağzında bi kasma takılma söz konusu ama ben hiç rastlamıyorum bu tür sorunlara :D

.caner.

.caner.

Üye
S3 takılıyo diyolarda bende neden olmuyo anlamadım :D Herkesin ağzında bi kasma takılma söz konusu ama ben hiç rastlamıyorum bu tür sorunlara :D
Kardeşim ben takılmayan Samsung telefona rastlamadım. Lanet olasun Touchwiz e suan s4 kullanıyorum takılıyor !

anilari35

anilari35

Üye
Yav bende niye takılmıyo :D
kardeşim sırf kendin kullanıyon diye savunma artık şu huyları bırakın burası forum sitesi insanlara yardımcı olun egonuzu yarıştırmayın s3 un kastıgını herkes biliyor

• Beğen
Tepkiler: .caner.
nanotex

nanotex

Üye
S3 ten aldigin film hazzi ile s4 mini arasinda daglar kadar fark var. S4mini bikere qhd. Arkadas objektifim diyor ama arastirmadan konusuyor.
Emin ol senden daha fazla bilgiye sahibim. Dikkat ettiysen ekran konusunda S3 iyi dedim. Gerilere dön bir bak. Ama ben ekran boyutu ile ekran çözünürlüğünün oranı dedim yani matematik bilgin var mı bilmiyorum. İlla bir gerilim ortamı yaratmak istersen cevabını alırsın kardeşim ben sinirlenmem ama yerine oturan sen olursun.
s4 mini = 256 ppi
galaxy s3= 306 ppi :D s3 yine önde
Bu arkadaş da anlamamış ne demek istediğimi. Anca uzman biri anlar demek istediğimi..

Narutodth

Narutodth

Üye
Emin ol senden daha fazla bilgiye sahibim. Dikkat ettiysen ekran konusunda S3 iyi dedim. Gerilere dön bir bak. Ama ben ekran boyutu ile ekran çözünürlüğünün oranı dedim yani matematik bilgin var mı bilmiyorum. İlla bir gerilim ortamı yaratmak istersen cevabını alırsın kardeşim ben sinirlenmem ama yerine oturan sen olursun.
Bu arkadaş da anlamamış ne demek istediğimi. Anca uzman biri anlar demek istediğimi..
Bak kardesim sen simdi ne demek istiyorsun? S4 mininin ekraninin piksel yoğunluğu s3 ten daha az ki piksel yoğunluğu ekran boyutu ve çözünürlüğün oranıdır. S3 ün ekrani hem daha buyuk hemde piksel yoğunluğu daha fazla. E nasil oluyorda s4 mininin ekrani daha iyi oluyor? O ilk yazdigin mesajda da ya biz yanlis anliyoruz yada sen biseyleri eksik yada yanlis yazdin. Ben gerginlik yaratmaya calismadim o mesajdan anlasilanlar bunlar.
kardeşim sırf kendin kullanıyon diye savunma artık şu huyları bırakın burası forum sitesi insanlara yardımcı olun egonuzu yarıştırmayın s3 un kastıgını herkes biliyor
İstedigin oyunlari soyle istersen bi video hazirlayayim nerde kasiyormus bak tamam ? Ben egomu kimseyle yaristirmam herzaman doğrulari soylerim kasmadigi halde telefon kasiyormu diyeyim?

Son düzenleme:
anilari35

anilari35

Üye
Bak kardesim sen simdi ne demek istiyorsun? S4 mininin ekraninin piksel yoğunluğu s3 ten daha az ki piksel yoğunluğu ekran boyutu ve çözünürlüğün oranıdır. S3 ün ekrani hem daha buyuk hemde piksel yoğunluğu daha fazla. E nasil oluyorda s4 mininin ekrani daha iyi oluyor? O ilk yazdigin mesajda da ya biz yanlis anliyoruz yada sen biseyleri eksik yada yanlis yazdin. Ben gerginlik yaratmaya calismadim o mesajdan anlasilanlar bunlar.
İstedigin oyunlari soyle istersen bi video hazirlayayim nerde kasiyormus bak tamam ? Ben egomu kimseyle yaristirmam herzaman doğrulari soylerim kasmadigi halde telefon kasiyormu diyeyim?
Asphalt 8 gangstar vegas cok yuksek ayarda birde gta san andreas hersey fulde cekermisin bakalim

anilari35

anilari35

Üye
başkası onları s4 minide'de çeksin görelim ;)
ben s4 miniyi savunmuyorum :) zaten 1100 verip s4 mini alanın aklından süphe ederim orası ayrıda(Nexus 5 gibi telefonlar varken)hani hiç kasmıyormuş ya s3 onu görelim bi merak ettik yağ gibi akıtıyomuş diyolar görelim demi :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
EroL

EroL

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt