S4 mini yardım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

frkntskn64

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini yardım güncelleme
Arkadaşlar bu gun guncelleme geldi yükledim. Kur duğmesine basinca hata veriyor ve: telefonda veya sd kartta yeterli alan yok diyor. Dosyası 607 mb falan galiba. Telefon yeni format yedi 1.9 boş yer var sd kartta 1.2 gb bos yer var. Olmadi taktik verir misiniz? Yada bilen bi arkadas yardimci olur mu?

Silinen Üye 2572102

Kapalı Hesap
Odinden telefonu download moda alip kurabilirsiniz. Sammobile.com sitesinden telefonunuza uygun firmware yi bulup indirin. Romu kurmadan once recoveryden wipe data/factory reset yapin. (Recovery moda girmek icin SES ACMA+ORTA TUS+GUC TUSU)Telefonunuzu SES KISMA+ORTA TUS+GUC TUSU basarak download moda alin. Odini acin. Indirdiginiz rom dosyasini rardan cikarin. Icinden cikan .dll dosyasini masaustune atin. Diger .md5 uzantili dosyayi ise odinde pda/ap kismina yerlestirin. Sol tarafta AUTO REBOOT ve F.RESET TIME isaretli olsun. Telefonunuzu usb kablosu ile bilgisayara baglayin added yazısı cikana kadar bekleyin. Sonra starta basarak islemi baslatin. 5-10 dakika arasi surecektir. Yukarda PASS yazisi cikincaya kadar bekleyin RESET yazisi geldikten biraz sonra gelecektir.

frkntskn64

Üye
    Konu Sahibi
Odinden telefonu download moda alip kurabilirsiniz. Sammobile.com sitesinden telefonunuza uygun firmware yi bulup indirin. Romu kurmadan once recoveryden wipe data/factory reset yapin. (Recovery moda girmek icin SES ACMA+ORTA TUS+GUC TUSU)Telefonunuzu SES KISMA+ORTA TUS+GUC TUSU basarak download moda alin. Odini acin. Indirdiginiz rom dosyasini rardan cikarin. Icinden cikan .dll dosyasini masaustune atin. Diger .md5 uzantili dosyayi ise odinde pda/ap kismina yerlestirin. Sol tarafta AUTO REBOOT ve F.RESET TIME isaretli olsun. Telefonunuzu usb kablosu ile bilgisayara baglayin added yazısı cikana kadar bekleyin. Sonra starta basarak islemi baslatin. 5-10 dakika arasi surecektir. Yukarda PASS yazisi cikincaya kadar bekleyin RESET yazisi geldikten biraz sonra gelecektir.
Odine hiç bulaşmam. Benim aradigim cozum basit guncellemeyi orjinal haliyle kurcam ama yer olmasina ragmen yer yok diyo buna bi cozum
Hem sen zaten telefonu fabrika ayarina dondur diyon arkadaş

Silinen Üye 2572102

Kapalı Hesap
Odine hiç bulaşmam. Benim aradigim cozum basit guncellemeyi orjinal haliyle kurcam ama yer olmasina ragmen yer yok diyo buna bi cozum
Hem sen zaten telefonu fabrika ayarina dondur diyon arkadaş
Döndürmeden yaparsanizda telefon acilabilir. Isterseniz wipelari yapmadan romu kurun. Eger telefon boot animasyonunda kalirsa wipelari yaparsinin telefon acilir. Odinle kurdugunuz romda ayni sekilde orjinal olacak herhangi birsey degismeyecek.

Silinen Üye 2572102

Kapalı Hesap
Kies ile de guncelleme yapabilirsiniz.

KırcalıHolding

Üye
S4 miniye güncelleme mi geldi

frkntskn64

Üye
    Konu Sahibi