Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ön kamera önemliyse s4 mini almalısın kesinlikle kamerası kaliteli
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
elite lite 1000 tllik fiyatıyla ve donanımıyla sp ve s4miniyi baya baya ezer. Ama tabi servis konusunda sıkıntı var general mobilde
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
ben konuyu ya sp mi s4 minimi diye açtım ama ilk mesajımda başka telefonda önerebilirsiniz yazdım. Her türlü öneriye açığım. Arkadaşlar tartışırken kurallara uyalım birbirimize hakaret etmeden konuşalım
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
beyler özelden konuşun. Benim hala aklımda kalan sorular var iki cihaz için. Onları soramıyorum sizin yüzününzden
byAndroid
Üye
Discovery konusunda haklısın bazılarında şarz soketi bozuk çıkabiliyor
Hack yaparsın. hack mi diyorlar artık ne diyorlarsa wpde.
byAndroid
Üye
Katılıyorum WP de ücretsiz yukleyebilme var
Ama garanti dışı kalıyor cihaz
byAndroid
Üye
Kardeşim bide 200 lira ekleyemez misin? Nexus5 veya Lg g2 alirsin
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
işte onla uğraşmak istemiyoom biri sp nin ön kamerasıyla fotoğraf çekip koyabilirmiii babam diyoki 1000 tlnin üstüne 1 tl bile ekleyemezsin. 1000 tl üstü telefon kabul etmiyo bide kendi paramla alıyorum onada karışıyo
byAndroid
Üye
Kardeşim o zaman bence babanla konuş çünkü SP veya s4 mini alsan. Onlar seni donanım olarak en fazla 2 sene götürür benden söylemesi. Babanada böyle söyle 200 lira daha koy Nexus 5 al seni 3-4 yıl götürür hem donanım olarak hemde yazılım bakımından. Sonuçta google un telefonu güncellemeyi kesmez. G2 içinde geçerli bunlar. Birde ileriyi düşün yani Android 4.5 veya 5 çıkıcak hemde fark yaratacağı söyleniyor. Tabi bunlar söylenti ama fark yaratması lazım ios a yetişmek için. S4 mini veya SP alırsan Custom rom işine girmen lazım. Çünkü 4.4 sonra güncelleme vermez firmalar. Tavsiye lerimi verdim. Gerisi sana kalmış
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
kardeşim saolasın güzelce anlatmışın da işte benim babam laftan anlamaz s4 mini alıyorum