Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S4 mini titremiyor
Sponsorlu Bağlantılar
kırmızı12345
Üye
Konu Sahibi
S4 mini titremiyor
Merhaba arkadaşlar S4 minimin iki gündür titresimi calismiyor. Bi hata yapmışım diye sıfırladim yine çalışmıyor. Sizce ne yapmam lazım...
alp047
Üye
ayarlar - cihazım-ses-çalarken titret tikini işaretledinmi aklıma başka bir şey gelmiyor
VIP_TECH
Üye
Yukarıdan button olması lazım hani aşağı indiriyorsun, orda en solda üstte ses var titreşim ikonu gelene kadar ona 1 ya da 2 kere tıkla. Tabi benim telefonumda böyle seninkinde nasıldır bilmem
kırmızı12345
Üye
Konu Sahibi
Cok zekisin abicim. Cok guldum. Sorun varki yaziyoruz onu bilemicek kadar cahil deiliz.
neler yaptigini ve basarisiz oldugunu konuda belirtseydin cahillik testine katilmak zorunda kalmazdin arkadaslarda bosuna yorum yazmamis olurdu
kırmızı12345
Üye
Konu Sahibi
Ayarlarda tum titresimle ilgili ne varsa secili. Yukardan kaydirinca ses yeri var ordan titresim secili. Hatta o titresimi secerken telefon normalde titriyodu simdi titremiyo. Telefonu fabrika ayarlarina cevirdim. Olmadii.
Neverland1
Üye
Rehbere gir *#0*# vibrationu seç hala titremiyorsa çözüm servis