S4 mini titremiyor

Sponsorlu Bağlantılar

kırmızı12345

kırmızı12345

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini titremiyor
Merhaba arkadaşlar S4 minimin iki gündür titresimi calismiyor. Bi hata yapmışım diye sıfırladim yine çalışmıyor. Sizce ne yapmam lazım...

alp047

alp047

Üye
ayarlar - cihazım-ses-çalarken titret tikini işaretledinmi aklıma başka bir şey gelmiyor

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Yukarıdan button olması lazım hani aşağı indiriyorsun, orda en solda üstte ses var titreşim ikonu gelene kadar ona 1 ya da 2 kere tıkla. Tabi benim telefonumda böyle seninkinde nasıldır bilmem :)

kırmızı12345

kırmızı12345

Üye
    Konu Sahibi
Cok zekisin abicim. Cok guldum. Sorun varki yaziyoruz onu bilemicek kadar cahil deiliz.
ayarlar - cihazım-ses-çalarken titret tikini işaretledinmi aklıma başka bir şey gelmiyor
Isaretli sagol

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Cok zekisin abicim. Cok guldum. Sorun varki yaziyoruz onu bilemicek kadar cahil deiliz.
Isaretli sagol

neler yaptigini ve basarisiz oldugunu konuda belirtseydin cahillik testine katilmak zorunda kalmazdin arkadaslarda bosuna yorum yazmamis olurdu ;)

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH
kırmızı12345

kırmızı12345

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda tum titresimle ilgili ne varsa secili. Yukardan kaydirinca ses yeri var ordan titresim secili. Hatta o titresimi secerken telefon normalde titriyodu simdi titremiyo. Telefonu fabrika ayarlarina cevirdim. Olmadii.

Neverland1

Üye
Rehbere gir *#0*# vibrationu seç hala titremiyorsa çözüm servis

Takipçi Satın Al

Üst Alt