s4 mini menü hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

KırcalıHolding

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini menü hızlandırma
Dün telle ayarlarda sörf yaparken bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim..geliştirici seçeneklerinde çizim bölümünün altında animasyon hızlarını ayarlayan 3 tane seçenek var bunları kapalı duruma getirirseniz teldeki hızlanmayı farkedebilirsiniz..belki bilen vardır fakat bilmeyenlerinde olduğunu düşündüğüm için paylaştım.

Not:Geliştirici seçeneklerini açmak için ayarlar/diğer/cihaz hakkında/yapım numarası üstüne 7 kere ardarda bastığınızda açılır.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve erkan4b

reflex

reflex

Üye
Okadar önemli deil ama saol

nanotex

nanotex

Üye
Sağolasın

KırcalıHolding

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl önemli değil menü hızlanıcak diyoruz :) teknoloji firmaları teli nasıl hızlandırırız diye birbiriyle yarışıyor biz sadece 3 tane seçenekle daha hızlı bir tele sahip olucaz..

• Beğen
Tepkiler: reflex ve MUSTAFA AKPINAR97
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bu seçenekler fayda sağlıyor alakası var yani 2d donanım hızlandırıcı kullan diye secenek var onuda isaretleyin gpu

KırcalıHolding

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayarlar baya işe yarıyor tel roket gibi oldu

reflex

reflex

Üye
Nasıl önemli değil menü hızlanıcak diyoruz :) teknoloji firmaları teli nasıl hızlandırırız diye birbiriyle yarışıyor biz sadece 3 tane seçenekle daha hızlı bir tele sahip olucaz..
Teli nasil hizlandirirsin = cm11 rom + f4k kernel + oc(2ghz) bu yontemle antutudan 22723 aldim senin dedinigin menunun gecisini hizlandirir performansi deil:spr

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Menü gecisleri hızlandırır dogrudur

KırcalıHolding

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bende başta yaptığım açıklamada menü yazdım zaten.:) herkes custom sevmez bazı insanlar orjinal sever..

Üst Alt