S4 mini lollipop gelicekmi

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini lollipop gelicekmi
S4 e lollipop gelicekya s4 miniye gelicekmi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hayir gelmeyecek.

djraghav

djraghav

Üye
    Konu Sahibi
4.4.4 gelecekmi peki ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sanmiyorum mini modeller 1den fazla versiyon guncellemesi almiyor. S3 mini hic almadi.

kralberk13

kralberk13

Üye
konuyla ilgilenen yok heralde konu :locked2: @Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ocak sonrası neet bir tarih yok , konunun kapanmasına gerek yok takipteyim

The Shadow

The Shadow

Üye
Gelmez.

djraghav

djraghav

Üye
    Konu Sahibi
aslında gelse güzel olmazmıydı neden getirmiyorlarki çok saçma getirmeleri lazım aslında .

reflex

reflex

Üye

4.4.4 gelir de gerisi mechul

debug06

Üye
4.4.2 daha Türkiye ye gelemedi. Rus romu kurduk
bırakın lolipop 4.4.4 bile düşünemiyorum.

evet gelse güzel olur ama gelse samsung nedne böyle ağırdan aldı bu s4 miniyi anlamış değilim.
Samsung Türkiye hele tam uyuz cevap bile vermiyor Rus romuna 4.4.2 geldiğinden bile haberi yok..

Kontrol

Kontrol

Üye
Beyler mini cihazın kaderi bu.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
4.4.2 Rusya olarak çıktı 5.0 ında Samsunga yakın kaynaklar tarafından çıkarlılacağı doğrulandı. Kitkat çıkarkende aynı şeyler yaşanmıştı kimileri çıkar kimileride hayır mini teller güncelleme almaz diyolardı büyük oranda bu senenin ikinci yarısında 5.0 yayınlanır d,ye düşünüyorum s4 mini için

mrzstyl

mrzstyl

Üye
daha kitkat gelmedi lolipop nası gelsin :cigara:

Birisi510

Birisi510

Üye
Gelebilir. Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
türkiye ye gelmediki daha kitkat
Türkiyeye geldi demedim bende zaten Resmi olarak geçti dedim. Ayrıca Kikkat sürümün ilk çıkış tarihi ekim 2013 s4 mini için dağıtımı temmuz 2014 te başladı yani 9 ay sonra yani 5.0 da Ekim Kasım gibi gelebilir ki bence gelicektir çünkü samsung arttık bu savaşta çok geride kalmaya başladı kullanıcı kaybetmeyi göze alamaz. Çin menşeili teller büyük patlama yaptılar son aylarda

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
mrzstyl

mrzstyl

Üye
getirmezse samsung çok büyük ayıp eder

blackcat67

blackcat67

Üye
Gelicek bu zamana kadar kitkat verilmedi gecerli bir sebebi yok verilmemesinn bence lollipop hazirlaniyor cihazin donanımida yeterli

reflex

reflex

Üye
Gelicek bu zamana kadar kitkat verilmedi gecerli bir sebebi yok verilmemesinn bence lollipop hazirlaniyor cihazin donanımida yeterli
Pek zannetmiyorum ama eğer hazırlansaydı gfxbench te gözükürdü.

Üst Alt