S4 Mini İnternete Girmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

0506tayfun

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini İnternete Girmiyor ?
Telefonu yeni aldım hattım avea müşteri hizmetlerini arayıp internet ayarlarını yaptırdım.ancak aradan 2 gün geçtikten sonra yine internete girmedi.sonra arkadaş *999# ye mesaj at telefonu baştan aç dedi telefon bunları yaptıktan sonra yine düzeldi.ama yine aradan 1-2 gün sonra internete girmedi.internete girmediğinde telefonu resleyince düzeliyor ama 2 gün sürüyo.telefon wifiden bağlanıyo ama kendisi girmiyo acaba hattanmı yoksa telefondanmıdır ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
muhtemelen hattan kaynaklı bir sorun üst barı indirdiğinizde mobil veri açık görünüyor mu ?

0506tayfun

Üye
    Konu Sahibi
evet ama internete girebildiği zaman yukarda çift yönlü ok oluyo girmediğinde o oklar olmuyo mobil veri açık olsa da.

KırcalıHolding

Üye
Wifiyle mobil veriyi aynı anda kullanmayın..modeme reset atmayı deneyin bide..

0506tayfun

Üye
    Konu Sahibi
wifiden bağlanıyo.telefon kendisi girmiyo.

KırcalıHolding

Üye
Modeme reset atmayı deneyin

0506tayfun

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon wifiden giriyo internete sorun wifisiz girmemesi.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

0506tayfun

Üye
    Konu Sahibi
bi bakayım başka hatta

bilal72

bilal72

Üye
Kardeşim keşke araştırmadan almasaydın bu telefonu.
Bende abimde bu telefonu aldık hem şebeke hemde internet sorunu yaşıyoruz. Bu telefonu aldıktan sonra Samsunga toz kondurmayan ben , şimdi lanet getiriyorum.:(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Benimde aynı cihaz ama sorun yok hattınızla alakalıdır.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Kardeşim keşke araştırmadan almasaydın bu telefonu.
Bende abimde bu telefonu aldık hem şebeke hemde internet sorunu yaşıyoruz. Bu telefonu aldıktan sonra Samsunga toz kondurmayan ben , şimdi lanet getiriyorum.:(

Genel bir sorunmus gibi yaziyorsunda bendede ayni cihaz var ama sorun yok

bilal72

bilal72

Üye
Hocam ben köyde yaşıyorum daha önce s mini ve s3 mini kullandım hiç şebeke sorunu olmayan yerlerde şimdi şebeke gidiyor en ufak bi şey baz istasyonu ile telefon arasına girdi mi şebeke donuyor adeta:(

bilal72

bilal72

Üye
Hatla alakası yok ben vodafone abim avea kullanıyor sorun aynı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Güncellemeleri kontrol edin ben aldığımda 17 mb bir güncelleme vardı belki onunla alakalıdır çevremde birçok kişide var kendimde kullanıyorum sorun yok.

bilal72

bilal72

Üye
Donanımsaldr bence güncelleme de yaptım batarya da değiştirdim aynı

Takipçi Satın Al

Üst Alt