Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
evet s3 s3 mini den sonra value veya plus devrine s4 minide katıldı. S4 mini plus çıkmış dün romlarda fark ettim kodları 9192I 9195I ve 4.4.4 gelcekler . Kısacası şuanki s4 mini den umudu kesin yeni tel bakın veya cm :(
S4 mini öldü artık. Alanların çoğu şuan elden çıkarmaya çalışıyor..

Zaten stock da iyi değil ne yapacağımı şaşırdım desem yeridir

• Beğen
Tepkiler: reflex

by-pegasus

Üye
evet s3 s3 mini den sonra value veya plus devrine s4 minide katıldı. S4 mini plus çıkmış dün romlarda fark ettim kodları 9192I 9195I ve 4.4.4 gelcekler . Kısacası şuanki s4 mini den umudu kesin yeni tel bakın veya cm :(

:blink:
Beyler batarya konusunda sanirim olay donanimsal herhalde
cunki cm12,rus kitkat,s5 ste romda da ayni sorunlari yasadim
%60 dan restart la %30 a dusme
su an s5 ste deyim yine ayni sorun var

reflex

reflex

Üye
Dedim ama ben donanımsal diye

berk alican

Üye
Dedim ya bataya al diye

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende restart yapınca batarya düşmesi sorunu yok. Orjinal batarya rus kitkattayım baya bi zamandır

nanotex

nanotex

Üye
Aynen sorun kesinlikle donanımsal, telefonu farklı servise verdim hatta yazmıştım okumadınız sanırsam. Bekleme modunda şarj çok gidiyor yazdım, adamlar anakartı değiştirmiş şu an öyle bir sorun yok gece en fazla %7 filan gidiyor.
Sakın bataryaya para verme git servise götürün. Özellikle de ekleyin anakartın değişmesi gerekiyor diye, yoksa yazılım atıp geri gönderirler.

by-pegasus

Üye
Aynen sorun kesinlikle donanımsal, telefonu farklı servise verdim hatta yazmıştım okumadınız sanırsam. Bekleme modunda şarj çok gidiyor yazdım, adamlar anakartı değiştirmiş şu an öyle bir sorun yok gece en fazla %7 filan gidiyor.
Sakın bataryaya para verme git servise götürün. Özellikle de ekleyin anakartın değişmesi gerekiyor diye, yoksa yazılım atıp geri gönderirler.

Knox
0x1 :(

by-pegasus

Üye
Kisacasi stock atip ver diyorum
Insallah alirlar bakalim ya deniyecem

Zaten duzelirse
cm12 den yine devam :eller:
ee peki
simdi garantiye verdim diyelim
adamlar Garantinin olmadigini bilerek anakarti tamir edip ustune fiyat isterlermi yoksa tamir etmeden garantide degil bu cihaz diyerek gerimi yollarlar

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
nanotex

nanotex

Üye
Insallah alirlar bakalim ya deniyecem

Zaten duzelirse
cm12 den yine devam :eller:
ee peki
simdi garantiye verdim diyelim
adamlar Garantinin olmadigini bilerek anakarti tamir edip ustune fiyat isterlermi yoksa tamir etmeden garantide degil bu cihaz diyerek gerimi yollarlar
Sen stock romlu verdiğin zaman anlamıyorlar bile. Telefonun üretim tarihine bakıyor garantide mi diye, sen garanti olsun yanına faturanı al. Ben şu ana kadar hiç geri gönderileni görmedim. Bende de 0x2 filandı knox, ve tamir ettiler :)
Sana fatura çıksa bile önceden ararlar merak etme, tamir edip şu kadar vermen gerek demiyorlar.

by-pegasus

Üye
Sen stock romlu verdiğin zaman anlamıyorlar bile. Telefonun üretim tarihine bakıyor garantide mi diye, sen garanti olsun yanına faturanı al. Ben şu ana kadar hiç geri gönderileni görmedim. Bende de 0x2 filandı knox, ve tamir ettiler :)
Sana fatura çıksa bile önceden ararlar merak etme, tamir edip şu kadar vermen gerek demiyorlar.
:hmmm knox 0x2 oluyomu
bu arada müşteri hizmetlerini aradım adamlar knox u bilmiyo öyle birşey yok dediler
sonra şüphelenerek teknik servisi aradım teknik servis knox u biliyor yani sayac artarsa (adam numaratör dedi) garanti dışı kalır dedi ama yinede teslim etmeyi planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
nanotex

nanotex

Üye
:hmmm knox 0x2 oluyomu
bu arada müşteri hizmetlerini aradım adamlar knox u bilmiyo öyle birşey yok dediler
sonra şüphelenerek teknik servisi aradım teknik servis knox u biliyor yani sayac artarsa (adam numaratör dedi) garanti dışı kalır dedi ama yinede teslim etmeyi planlıyorum
Öyle hatırlıyorum 0x2 yazıyordu galiba.
Gönder gitsin kurcalama sen fazla :D

by-pegasus

Üye
Bu 3 hafta bekleme efsanesi parça bekleme muhabbetinden oluyor.
Telefonuna ne olduki 3 hafta bekletsinler.

bilmiyom abi yazacagim zaten anakart degissin diye ama bakalim degistireceklermi
belki garantiye girmesi mechul

by-pegasus

Üye
Telefona ne oldu ki ?

Abi bu hangi rom olursa olsun
batarya yeniden baslat yapinca %60 dan %30 a iniyor
yada kimi zaman %75 ten baslat yapinca %55 filan oluyor
burda ki bi arkadasta anakarttan kaynaklandigini soyledi donanimsal yani
ama mantikli
rus kitkatinda yapiyordu tamam
ama cm12 ve s5 ste romunda yapmasi beni suphelendirdi

Üst Alt