Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
arkadasim factory reset ini yap ondan sonra dene. tr dil destegi varmi bak. ekstra program uygulama varmi bak. kulaklik olayini bak. bataryada zaten kullaninca anlasilir. 30 inince yeniden baslat.yapacagin is en fazla kulaklik ve sarj olayida dahil 1 bucuk saat. Gozunu sevim ne pazari ne hafta ici si sakami yapiyon.
sakin ol :D bugün böyle üstüne kurduğum gibi kullancam . yarın reset çekcem . hafta içi dememde şöyle 3g ile batarya süresini test etcem

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
sakin olcak bisey yok ben gayet sankinim. benim telde bi sikintim yok sizin isiniz hal olsun

berk alican

Üye
sakin olcak bisey yok ben gayet sankinim. benim telde bi sikintim yok sizin isiniz hal olsun
Tamam kardesim eyvallah da sende dedin benim bizim sorunumuz hep birlikte ugrascaz bunu yap et diye degilde böyle yapsan daha net olur desen daha iyi bu şiddet :DZaten suan ilk testim basladi disardayim simdi sifirlayamam zaten

• Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rusya kullanıyorum cihaz iyice sapıttı yeniden atacaktım türkiye gelsin birde onu deneyecem.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
4.2.2 yemi donuyosun
hayır Türkiye 4.4.2 çıksın çıkarsa eğer :D onu deneyecem. Telefon iyice sapıtırsa fabrika ayarlarına dönecem ya da romu tekrar atacam. Ağırlaştı çok şarjı da çabuk bitiyor. Bir de telefona reset atınca wifi ağlarını unutuyor. Tekrar tekrar şifre girmek zorunda kalıyorum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
senin resetlemek dedigin baya bizim sifirlama format dimii. tabikide butun wifi aglarini unutur. bir yasima daha girdim.
Tamam kardesim eyvallah da sende dedin benim bizim sorunumuz hep birlikte ugrascaz bunu yap et diye degilde böyle yapsan daha net olur desen daha iyi bu şiddet :DZaten suan ilk testim basladi disardayim simdi sifirlayamam zaten
sende amma da ilgi istiyon hee

berk alican

Üye
Birsey istediğim yok sadece bildiginiz varsa onu paylasmanizi. Neyse kulaklik yine aynisi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
senin resetlemek dedigin baya bizim sifirlama format dimii. tabikide butun wifi aglarini unutur. bir yasima daha girdim.
sende amma da ilgi istiyon hee
bende resetlemenin yeniden başlatmak olduğunu ve herkesin böyle bildiğini biliyordum bende 1 yaşıma daha girdim. Sen bilgisayarın reset düğmesine basınca windowsu yeniden mi kuruyor bende sadece yeniden başlatıyor. Telefonda da yeniden başlatınca kapatıp açıyor yani sıfırlama format atmıyor. Haliyle wifi ağlarını unutmaması gerekiyor. Rusya romunu atmayı biliyorsak format atınca wifi ağlarının gittiğini de biliriz heralde ;)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende resetlemenin yeniden başlatmak olduğunu ve herkesin böyle bildiğini biliyordum bende 1 yaşıma daha girdim. Sen bilgisayarın reset düğmesine basınca windowsu yeniden mi kuruyor bende sadece yeniden başlatıyor. Telefonda da yeniden başlatınca kapatıp açıyor yani sıfırlama format atmıyor. Haliyle wifi ağlarını unutmaması gerekiyor. Rusya romunu atmayı biliyorsak format atınca wifi ağlarının gittiğini de biliriz heralde ;)
ammada disli ciktin hee. bisey dedigimiz yok ama reset pc de var ben telde reset görmedim yeniden baslati gördüm. iste sen reset diyince ben onu sifirlama format olarak anladim. rom atmayi bilmen vede wifi aglarinin silinmesini bilmende gayet normaldir konumun yönetici. Konumun ne olursa olsun sonuc olarak burda insanlara sert cevap yazmak gibi bi lüksün yok. Ha yazmadim dersende ben oyle algiladim sahsen.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ammada disli ciktin hee. bisey dedigimiz yok ama reset pc de var ben telde reset görmedim yeniden baslati gördüm. iste sen reset diyince ben onu sifirlama format olarak anladim. rom atmayi bilmen vede wifi aglarinin silinmesini bilmende gayet normaldir konumun yönetici. Konumun ne olursa olsun sonuc olarak burda insanlara sert cevap yazmak gibi bi lüksün yok. Ha yazmadim dersende ben oyle algiladim sahsen.
Evet sen öyle anlamışsın. Resetin anlamı o zaten. Sert olacak bir durum senin tarzında yaklaştım sadece. Malesef böyle bir sorun var telefonu yeniden başlatınca reboot yapınca yani wifi ağlarını unutuyor son zamanlarda oldu ilk başta sorun yoktu hatta @Bahadir_fb 'de olmuştu o da senin dediğin yöntemle sıfırlama formatla çözmüştü aynı sorun bende de baş gösterdi. Sanırım Rus romundan ya da kullanılan herhangi birşeyden kaynaklanıyor. Xposedden şüpheleniyorum.

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767 ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Evet sen öyle anlamışsın. Resetin anlamı o zaten. Sert olacak bir durum senin tarzında yaklaştım sadece. Malesef böyle bir sorun var telefonu yeniden başlatınca reboot yapınca yani wifi ağlarını unutuyor son zamanlarda oldu ilk başta sorun yoktu hatta @Bahadir_fb 'de olmuştu o da senin dediğin yöntemle sıfırlama formatla çözmüştü aynı sorun bende de baş gösterdi. Sanırım Rus romundan ya da kullanılan herhangi birşeyden kaynaklanıyor. Xposedden şüpheleniyorum.

Bence wipe yaparsan düzelebilir ama ben tekrar rom atınca düzeldi.
Şimdide tapatalka birsey oldu bildirim alamıyorum tekrar rom mu atsam acaba

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Yine rusya romuna devam galiba :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

berk alican

Üye
50 de yeniden başlattım 23 e indi :Dformatlıyom @SerseriGönlüm12@Ultraslan8

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Titanium backup kullan ben 20 dakikada format atip geri yükleme işlemini bitiriyorum. Hicbir sorunda olmuyor :)

Turk romu olsa ne olacak?
Yine ayni rom :)
yalnız şöyle bir durum var ben uygulamaları sd karta taşıdım haliyle format atınca datalar orda olacak onu biçimlendirsem mi :)

berk alican

Üye
beyler tr var şili romunda

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yalnız şöyle bir durum var ben uygulamaları sd karta taşıdım haliyle format atınca datalar orda olacak onu biçimlendirsem mi :)

Uygulamalar ne kadar yer kapliyor ki?
Tel hafizasina geri taşı oyle format at :)

Üst Alt