Bahadir_fb
Üye
Daha 4.4.2 gelmedi. 2015 in mayisinda gelir 4.4.4 ama yinede 4.4.2 rusya romunu kurun beyler. Bosuna beklemeyin tr yi
Rusyaya gelir nasılsa fazla beklemeyiz

Daha 4.4.2 gelmedi. 2015 in mayisinda gelir 4.4.4 ama yinede 4.4.2 rusya romunu kurun beyler. Bosuna beklemeyin tr yi

Kardes nasil guncelleme geldii..Gençler benim cihaza güncelleme uyarısı geldi. Cihaz rootlu olduğu için guncellemenin kiesten yapılabilecegini söyledi. Yanımda pc yok. Istiyorsaniz bi kontrol edin.
Kardes nasil guncelleme geldii..
evet kardesım bende sımdı kiesden kontrol ettım yok bısı...Ben kontrol ettim guncelleme yok
Kiese filanmi geldi yoksa ne oldu
En yeni guncellemeler zaten yuklu diyor.
evet kardesım bende sımdı kiesden kontrol ettım yok bısı...
Ben de güncelleme uyarısı bildirim penceresine düştü. Güncelle dediğimdeyse bahsettigim hatayı aldım ki önceden elle güncellemek istediğimde dediğin gibi oluyordu.Ben kontrol ettim guncelleme yok![]()
Kiese filanmi geldi yoksa ne oldu
En yeni guncellemeler zaten yuklu diyor.
Kies olmadan ya da odini kullanmadan güncelleme yapılabileceğini sanmıyorum.Rus romu attiktan sonra mesela simdi s4 minilere 4.4.4 cikacakmis
Onu rus romu 4.4.2 den kies olmadan wifi ile yuklenirmi
Muhtemelen bana gelen güncellemedir. Ya da unknow olarak geçen güncelleme de olabilir.10-16-2014 Firmware Updates: Galaxy S4 mini, Galaxy S5, Galaxy Tab 3 7.0, and moresammobilede böyle bi yazi var ama ortada bisey yok romanya yayinlanacakmis
4.4.2 de sorunlarım aynı hala kulaklık başka denedim yine yarım saate kayboldu simge . batarya daha beter %30 da yeniden başlat yapınca %1 e düşüyor ki kalibirasyonda yaptım . sonradan yazanlar sağolsun bilgilendirilmedik bari diğer insanlar bilgilensin . bu sorunlar öyle kalır

Allah Allah ne acaip bi durum yaDondu ilk öyle fark ettim bi baslattim sonra test etmek icin dun tekrar denedim 30 dan 1 e indi batarya bozuk olsa 4.2.2 de yapardı hadi bozuk diyelim gondersem almazlarki . Kulaklık ise bambaska birsey 2 tane denedim ayni yarim saat bi saate kayboluyor Hayır sarki dursa veya dışarı gitse kesin giris öyle birşey de yok4.2.2 de gece sarjda yeniden baslat yapıyodum yapmazsam o gun google hizmetleri sarj in .. yapiyor . Birde dondugunda ekstra . Isin garip tarafı 30 da yeniden başlayınca yapıyor mesela 60 da yok birsey
wallaha benim telde herhangi bi sıkıntı yok. full kullanmama rağmen 2 günü görüyorum. Kulaklıkta da bi sıkıntım yok ama bugün tel elimden düştü bi köşesi hafiften içe girdi
çok sinirlendim gittim samsung galaxy tab pro 8.4 lük tabletime, ipod tourch 5.nesil ipoduma ve s4 minime kılıf aldım. kıydım paraya

birazda reklam ve hava atmış gibi oldum ama kusura bakmayın. keyfim yokCyanogen?arkadaşlar size zahmet s4 mininin 4.2.2 yazılım dosyasının indirme linkini atarmısınız![]()

neden ne yapcanki. sen zaten 4.4.2 yi kurmustun. benim bildigim eski rom yani 4.2.2 ustune kuramazsin. yakarsin cihazi sana diyim. eski yazilima donen arkadaslar varsa yardim al derim.arkadaşlar size zahmet s4 mininin 4.2.2 yazılım dosyasının indirme linkini atarmısınız![]()