beytullah6767
Üye
Bitane ülke belirsiz yayınlanmışArkadaslar sammobile ye girince s4 miniye güncelleme gelmis mi diye bakinca ufak bi sorun olusuyoo. acaba servere bizim romumu yukluyolar nedersiniz. bide siz bi bakin

Bitane ülke belirsiz yayınlanmışArkadaslar sammobile ye girince s4 miniye güncelleme gelmis mi diye bakinca ufak bi sorun olusuyoo. acaba servere bizim romumu yukluyolar nedersiniz. bide siz bi bakin

daha önce kullandım tavsiye etmem tam sürüm çıkarsa denerim
1 ay boyunca kullandım, cyanogen den kurtulacagım günü iple cektimCyanogen akar![]()
daha önce kullandım tavsiye etmem tam sürüm çıkarsa denerim
%90 fixlenmiş %10 sorunlu oda zaten zor düzelir şarz sorunu varsa eger mesela zor cozulir1 ay boyunca kullandım, cyanogen den kurtulacagım günü iple cektim
Hangi sürümü kullanmıştın? En son beta 10 çıktı. Tam sürüme az kaldı diye biliyorum
beta 9 kullandim1 ay boyunca kullandım, cyanogen den kurtulacagım günü iple cektim
Hangi sürümü kullanmıştın? En son beta 10 çıktı. Tam sürüme az kaldı diye biliyorum
kesinde türkiyedirS.a. arkadaslar bugun sammobile sitesinde s4 mini icin unknow 4.4.2 yayınlanmış bu surum hangi ülkenin acaba
samsung once kies ve wifi ile indirmeyi mi öne sürüyo yoksa sammobile yemi öncelik veriyoo. Türkiye indirme yapmadiysa o unknow bize ait degildir. Ben sahsen rusya romunu kullaniyorum ama tr romunu 4 gözle bekliyorum. root ta yapar keyfime bakarim.kesinde türkiyedirsamsung once kies ve wifi ile indirmeyi one sürüyo yoksa sammobile yemi öncelik veriyoo. Türkiye indirme yapmadiysa o unknow bize ait degildir. Ben sahsen rusya romunu kullaniyorum ama tr romunu 4 gözle bekliyorum. root ta yapar keyfime bakarim.

pegasusneyi sanmam
yokya daha vardir herhalde ben az once baktim hala 4.2.2 son surumdagitim yoktürkiye olduguna butun ulkelere dagıtıldımı