Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi

reflex

reflex

Üye
Ruslar bu işi biliyo hep en önü çekiyolar

qradyant

qradyant

Üye
:) şuanlık düşmanlığını görmedim. Görürsem yok ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
nanotex

nanotex

Üye
Cyanogen akar :cool

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
reflex

reflex

Üye
1 ay boyunca kullandım, cyanogen den kurtulacagım günü iple cektim :)

Hangi sürümü kullanmıştın? En son beta 10 çıktı. Tam sürüme az kaldı diye biliyorum
%90 fixlenmiş %10 sorunlu oda zaten zor düzelir şarz sorunu varsa eger mesela zor cozulir

by-hedir

by-hedir

Üye
S.a. arkadaslar bugun sammobile sitesinde s4 mini icin unknow 4.4.2 yayınlanmış bu surum hangi ülkenin acaba

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
S.a. arkadaslar bugun sammobile sitesinde s4 mini icin unknow 4.4.2 yayınlanmış bu surum hangi ülkenin acaba
kesinde türkiyedir:)samsung once kies ve wifi ile indirmeyi mi öne sürüyo yoksa sammobile yemi öncelik veriyoo. Türkiye indirme yapmadiysa o unknow bize ait degildir. Ben sahsen rusya romunu kullaniyorum ama tr romunu 4 gözle bekliyorum. root ta yapar keyfime bakarim.

by-pegasus

Üye
kesinde türkiyedir:)samsung once kies ve wifi ile indirmeyi one sürüyo yoksa sammobile yemi öncelik veriyoo. Türkiye indirme yapmadiysa o unknow bize ait degildir. Ben sahsen rusya romunu kullaniyorum ama tr romunu 4 gözle bekliyorum. root ta yapar keyfime bakarim.

sanmam :blush:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
pegasusneyi sanmam

berk alican

Üye
4.4.4 geliyor baya beklicez rus yüzünden garantiye gonderemiyorum

Kaynak

reflex

reflex

Üye
Beyler rusya kurun ilk 4.4.4 ü rusya vericek tir bosuna turkiye beklemeyin bence

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Daha 4.4.2 gelmedi. 2015 in mayisinda gelir 4.4.4 ama yinede 4.4.2 rusya romunu kurun beyler. Bosuna beklemeyin tr yi

Üst Alt