Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Samsung türkiye şu sıra hiçbir telefona güncelleme vermedi nefret ediyorum bunlardan bundan sonra türkiyeden almam ne bu ya başlarım verecekleri güncellemeye ayıptır bi rusya kadar olamıyorlar telefonları satarken iyi sattıkdan sonra kötü

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hic hesapta olmayan ios 8 bile yarin aksam yayinlanicak yuhhhh diyorum gerekli yerlere

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
bekle bekle sıkıldım ya abi garanti garanti ya

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
iyide neden bekliyorsunuz ki kursanıza rusya room unu grantiyi bozmuyor ki ben 1 aydır kullanıyorum çk güzel

Anil-D

Anil-D

Üye
hava durumu s5 widgeti benim paylastigimi kullanabilirsiniz android widget bölumunde

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
root da yapmak gerekiyomus
Uzun is yaaa

berk alican

Üye
abi sen bozmuyor diyon ama servisdeki lavuk ne dicek. ayrıca ota ve kies düzgün çalışmıcak sanırsam 2sinden biri birde modem fln versiyon olayı nasıl olcak

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
aylardir bekliyorum bekleyecegimde. sistem duzenini bozmam neyse ohersey orjinal olsun
benim olsun
garanti olsun
temiz olsun

• Beğen
Tepkiler: reflex
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
S5 ikonlarını kitkatte kullanabilen var mi ?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
güncellemeden bi haber yokmu daha yaa :(

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
:( :( :( :( malesef :( :( :( :(

qradyant

qradyant

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler o s5 modları cm de çalışmaz stock rom için yapılmışlardır. Kurarsanız bootloop olursunuz stock şart.

• Beğen
Tepkiler: qradyant, Bahadir_fb ve reflex
The Shadow

The Shadow

Üye
Konuda cm11 icinde kurulum anlatilmis :)
Calismaz at linkini bakiyim ama bu imkansiz cunku samsungun ozel touchwiz ozelliklerini cm desteklemiyor. Yani ayarlar birbirine karisir. Yapabilecekleri en fazla sey framework un arka planini yazi tipini basligini falan degistirirler o kadar onu zaten temalar yapiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt