Sana kalmış panama daha sonra çıktı onu kur bencegaranti korkutuyor olurmu sıkıntı . birde hangi sürüm olsun rusya mı panama mı
Rusya yada panama kurman garanti dışına çıkarmazgaranti korkutuyor olurmu sıkıntı . birde hangi sürüm olsun rusya mı panama mı
eger rrotlarsan yada custom rom yuklerseniz garanti den çıkar
Rusyayi kur modemleri tr icin daha optimize edilmistir ve daha az bloatware bulunurgaranti korkutuyor olurmu sıkıntı . birde hangi sürüm olsun rusya mı panama mı

Gelenden farkli bir guncellememi gelcek?bnce kurma ya güncellemeyi bekle
yooGelenden farkli bir guncellememi gelcek?
Ee ne bekliyorsunuz o zaman yukleyin olsun bitsin zaten farklı birşey yok beklemeye değmez

ahaha tamamEe ne bekliyorsunuz o zaman yukleyin olsun bitsin zaten farklı birşey yok beklemeye değmez![]()

Ota çalışıyor kies güncelleme yapmıyorBeyler peki rus surumunu kurunca ota veya kies çalışıyomu
Galiba csc değişince güncelleme yapıyoBeyler peki rus surumunu kurunca ota veya kies çalışıyomu
Hayir bu kitkatlarda böyle ya acik kalcak hep yada onay verceksinArkadaşlar rusyayı kurduktan sonra gps açarken onay istiyor bunu kapatabilir miyiz ?
Hangi uygulamaları kaldırdığını söylerminTelefonu rootladım ve zorlaya zorlaya şuan bu hale getirdim, 18 yeni yüklü uygulama buna dahil
Sıra bataryada .)
helalTelefonu rootladım ve zorlaya zorlaya şuan bu hale getirdim, 18 yeni yüklü uygulama buna dahil
Sıra bataryada .)

yani hangileriTitanum backup proyla gereksiz tüm uygulamalari kaldirdim, zamani gelince kullanacagim uygulamalari da dondurdum, greenify + greenify donate ile tüm sistem uygulamalarını uyuttum, uspm ile de ekranda güç tasarrufu sağladım sonuç bu oldu
@genso