Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
4.2.2 de 20 yr yakın oyun ( Asphalt 8, real Racing 3, real Drift vs gibi ağır oyunlar)
Hemen hemen tüm sosyal paylaşım ağlarının uygulamaları
Bir sürü program vardı
Ram kullanımı maximum 900mb oluyordu.
Şimdi ise Asphalt 8, real Racing 3 ve Candy crush saga var
Facebook instegram ve whatsApp var
Ram kullanımı 850 mb
Müzik falan açıkken face de donma yapıyor. Normal mi bu?
Senin o agir oyun diye bahsettiklerin kapattiktan sonra ram yemez. Ama facebook instagram vs. kapattiktan sonra da ram yer rami silsen de ram cache e gecerler ve ram yemeye devam ederler performansa bir etkisi olmasa da ve sonra tekrar rame gecerler ve yavaslatirlar. Tum sosyal paylasim programlari boyle... Sosyal paylasim programlari oyunlardan hem daha fazla ram yerler (oyundan ciktiktan sonra) hem de performansi daha yuksek olcude azaltirlar. Yazdiklarimdan pek birsey anlamadiysan bu forumda ramle ilgili bir ana konu vardi orayi okumani tavsiye ederim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: yuxexexy

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
Senin o agir oyun diye bahsettiklerin kapattiktan sonra ram yemez. Ama facebook instagram vs. kapattiktan sonra da ram yer rami silsen de ram cache e gecerler ve ram yemeye devam ederler performansa bir etkisi olmasa da ve sonra tekrar rame gecerler ve yavaslatirlar. Tum sosyal paylasim programlari boyle... Sosyal paylasim programlari oyunlardan hem daha fazla ram yerler (oyundan ciktiktan sonra) hem de performansi daha yuksek olcude azaltirlar. Yazdiklarimdan pek birsey anlamadiysan bu forumda ramle ilgili bir ana konu vardi orayi okumani tavsiye ederim. :oke:

Az çok kafamda bişeyler canlandı sağolun. Bu durumu engelleyecek bir şey yok mu peki?

The Shadow

The Shadow

Üye
Az çok kafamda bişeyler canlandı sağolun. Bu durumu engelleyecek bir şey yok mu peki?
Var tabii ki de ama root gerektirir. Ve bu da knox sayacının artmasına neden olur. Yoksa greenify gibi programlarla yapılabilir ya da lmk değerleri ona göre ayarlanabilir.

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
Var tabii ki de ama root gerektirir. Ve bu da knox sayacının artmasına neden olur. Yoksa greenify gibi programlarla yapılabilir ya da lmk değerleri ona göre ayarlanabilir.

Root yapmaya çalıştığım zaman karnel hatası alıyorum sebebini bilmiyorum ancak pogramla olur :)

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
knoxun daha bana engel olduğunu görmedim cwm yi odinden yüklüyorum rootkit'i cwm den yükledinmi tamamdır supersuya girince zaten otomatik knoxu devre dışı bırakıyor

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
knoxun daha bana engel olduğunu görmedim cwm yi odinden yüklüyorum rootkit'i cwm den yükledinmi tamamdır supersuya girince zaten otomatik knoxu devre dışı bırakıyor
Arkadaşım ben fazla anlamıyorum bu işlerden zaten bi kere kalkıştık başımıza is aldık :)
O dediğini nasıl yapabilirim ben :)

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Bi s4 mini kullanıcısına team wiwer dan yardım ettim odin vs. ben hallettim telefondan ne yapması gerektiğini söyedim oda uyguladı başarılı bi şekilde cm 11 rom kurduk arkadaşakingo rootla root edebilirsiniz telefonu
4.2.2 de 20 yr yakın oyun ( Asphalt 8, real Racing 3, real Drift vs gibi ağır oyunlar)
Hemen hemen tüm sosyal paylaşım ağlarının uygulamaları
Bir sürü program vardı
Ram kullanımı maximum 900mb oluyordu.
Şimdi ise Asphalt 8, real Racing 3 ve Candy crush saga var
Facebook instegram ve whatsApp var
Ram kullanımı 850 mb
Müzik falan açıkken face de donma yapıyor. Normal mi bu?
Normal kullanımda 600 mb civarı tabiki face açık arada bir internete giriyorum

ozgurdemirbag

Üye
4.4.2 su an kadar 7 ülkeye gelmiş amma yavaş gidiyor :)

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
gelsin bugün artık

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bu hafta ici kesin

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
Bi s4 mini kullanıcısına team wiwer dan yardım ettim odin vs. ben hallettim telefondan ne yapması gerektiğini söyedim oda uyguladı başarılı bi şekilde cm 11 rom kurduk arkadaşakingo rootla root edebilirsiniz telefonu
Normal kullanımda 600 mb civarı tabiki face açık arada bir internete giriyorum
Uygun bi vakitte yardım edebilir misiniz bana da :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Nasıl bu kadar kesin bilgi verebiliyorsunuz :)
Güya Nisan 2014 te verilecekti aradan 5 ay geçmiş hâla tık yok. Bence daha çok beklersiniz. Ama senenin sonunda kesin gelir.
la yok bu hafta kesin yaa. ruyamda da gordum. icime dogdu yaw :)
Ederim inşAllah akşama musayit olursam eğer size söylerim
bu ne yaa. aksama musait olursam ki sizde musaitseniz aksama cay icmeye size gelcez. apartman sakinleri gibi komsu muhabbeti olmus :)eli bos gitme biraz cerez falan gotur :) :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Anca rüyalarda gelir zati :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Üst Alt