SıfırlanmıyoPeki sayaç nasıl sıfırlanır?
Knox 1 olduysa evetGarantiye versek sıkıntı olur mu?
Titreşim limi olmasını istiyosun?Titreşim yoksanada gecmis olsun garanti gitti parayla tedavi eddirirsin telini. ssk falan geciyosa tedavi olabilirbekleyin dedik vakti zamaninda ama dinleyen olmadi. Haftaya pazara kadar gelir muhtemelen.arkadaslar 4.4.2 yi kuranlar mesaj yazarken s4 teki gibi titresim varmi. bi bakarsiz mi yazahmet olmazsa
Soğuk su içtim zatenKnox 1 olduysa evet

LG yi beğendim ben lg çok iyiSoğuk su içtim zaten
Sony den samsung a düştüğüm güne lanet ediyorum hep![]()
Sony bi başka ya ondaki fotoğraf kalitesini baska bi telefonda bulamadım. Bide kasa olarak da oldukça sağlam. Işçilik de hoşuma gidiyor ideal yani. Zaten bu telefonu kelepir bulmasam almadımLG yi beğendim ben lg çok iyi
knox karnel lock : 0x0Knox 1 olduysa evet
mesaj yazmak zaten zor. bide tus sesini kapattik mi hic yazilmiyo. ondan sordum. kivrasim olaydi iyiydiTitreşim limi olmasını istiyosun?Titreşim yok
2 mi olmus nesu titesim icin bakinya ayarlar falan tus ayarlariSony bi başka ya ondaki fotoğraf kalitesini baska bi telefonda bulamadım. Bide kasa olarak da oldukça sağlam. Işçilik de hoşuma gidiyor ideal yani. Zaten bu telefonu kelepir bulmasam almadım
knox karnel lock : 0x0
knox warranty void : 0x1
bootloader ap swrev: 2
böyle şimdi stock rom yapmaya çalışırken gördüm
stock rom atayım derken kople gitti bilgisayar telefonu görmüyor sanırım bu sefer rahmetlik oldumesaj yazmak zaten zor. bide tus sesini kapattik mi hic yazilmiyo. ondan sordum. kivrasim olaydi iyiydi
2 mi olmus nesu titesim icin bakinya ayarlar falan tus ayarlari
Garantiyi kafaya takmayın bi işe yaramıyor zaten : D
CM11 Sevenler Derneği

Merhaba eğer çok fazla Program oyun vs. Yüklediyseniz ondan dolayı kasabilir yoksa 4.4.2 stabil olmuş aslında kasmaması lazım [emoji106]Bende 4.4.2 yükledim tekrar. Düzeldi ancak gene kasılmalar var bu neden olabilir?![]()
Merhaba eğer çok fazla Program oyun vs. Yüklediyseniz ondan dolayı kasabilir yoksa 4.4.2 stabil olmuş aslında kasmaması lazım [emoji106]