Devre dışı bırakabilirsin bu kadar takılmaya gerek yok bence mesela 4.2.2 de opera mini vardi bunda yokbenim bildigim tertemiz bi yazilim olmasiydi. bana gereksiz olan bir uygulama sana tabiki lazim olabilir. sen yuklersin ben yuklemem. Ama zoraki atiyolar yazilimin icine gömüyolar. lazim olsada olmasada. samsugun o firmalarla sozlesme politikasi falan para yani reklam

Bende bundan bahsediyorum iste beklemek icin sebep yok ayni yazılımneyse bekleriz turkiye romunu.
s3 minide kendisinde vardi opera hemde ingilizceydi istemiyodum. s4 minide yokknox varmi
Iyide guncelleme yapmamissin olmaması normaliste benim samsung s4 minimde ne opera var nede knox ikiside yok![]()
Knox var daha ne olsunbahadir sen simdi ciddi ciddi 4.4.2 kullaniyosun oylemi
varmi dezavantaji yada keske kurmasaydim falan gibisinden. gerci yeni yazilim candir![]()
Root rom islerine girersen garantini patlatiyor bu knox denen illet. geri dönüşü de yokturSorun yok ama sadece kendi dosya yöneticisi haricinde diger xplorer uygulamaları ile hafiza kartı üzerinde işlem yapilamiyor.bahadir sen simdi ciddi ciddi 4.4.2 kullaniyosun oylemi
varmi dezavantaji yada keske kurmasaydim falan gibisinden. gerci yeni yazilim candir![]()

Eyvallah dostum sende sagol iyi gecelerhmmm sarjm bitiyoi yarin yine burdayim. muhabbet sohbetin icin sagol iyigeceler

Romu indirip kurunca yine orjinal oluyor niye illlede türkiye bekliyorsunuz?
Türkiye icin farkli bir yazilimmi yayinliyacaklar?
Knox var daha ne olsunRoot rom islerine girersen garantini patlatiyor bu knox denen illet. geri dönüşü de yoktur

Varsa neden olmasınArkadaşlar gereksiz uygulama muhabbeti yapmışsınız aslında samsung bazılarını bize zorunlu yükletiyo samsung apps mesela 4.4.2 mecbur yüklüyosunS4 Mini GT I9190 var. vermiş olduğun linkte orijinal stok rom mu var. 4.4.2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiyer ülkelerdce yayınlanan 4.4.2 rom u bulup I9190'a kuramazmıyız.
Neden gereksiz olsun? Gereksiz bir muhabbet olsaydi ilgili bölümde yapardik muhabbetiVarsa neden olmasınArkadaşlar gereksiz uygulama muhabbeti yapmışsınız aslında samsung bazılarını bize zorunlu yükletiyo samsung apps mesela 4.4.2 mecbur yüklüyosun