Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
benim bildigim tertemiz bi yazilim olmasiydi. bana gereksiz olan bir uygulama sana tabiki lazim olabilir. sen yuklersin ben yuklemem. Ama zoraki atiyolar yazilimin icine gömüyolar. lazim olsada olmasada. samsugun o firmalarla sozlesme politikasi falan para yani reklam

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
benim bildigim tertemiz bi yazilim olmasiydi. bana gereksiz olan bir uygulama sana tabiki lazim olabilir. sen yuklersin ben yuklemem. Ama zoraki atiyolar yazilimin icine gömüyolar. lazim olsada olmasada. samsugun o firmalarla sozlesme politikasi falan para yani reklam
Devre dışı bırakabilirsin bu kadar takılmaya gerek yok bence mesela 4.2.2 de opera mini vardi bunda yok :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
neyse bekleriz turkiye romunu.bendede yok opera olsa iyidi mesela ben magazan kurdum suan kullaniyorum. az once anlatmak istedigim buydu

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
s3 minide kendisinde vardi opera hemde ingilizceydi istemiyodum. s4 minide yokknox varmibenim suanda 4.2.2 ve knox yok tek avantajim bu. oyuzden turkiye romunu bekleyip ustune kurcam. bakarsin knox olmaz

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
iste benim samsung s4 minimde ne opera var nede knox ikiside yok :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bahadir sen simdi ciddi ciddi 4.4.2 kullaniyosun oylemi
varmi dezavantaji yada keske kurmasaydim falan gibisinden. gerci yeni yazilim candir :)

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
varmi dezavantaji yada keske kurmasaydim falan gibisinden. gerci yeni yazilim candir :)
Knox var daha ne olsun :) Root rom islerine girersen garantini patlatiyor bu knox denen illet. geri dönüşü de yoktur

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
en son güncellemeler aldi benim tel

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sorun yok ama sadece kendi dosya yöneticisi haricinde diger xplorer uygulamaları ile hafiza kartı üzerinde işlem yapilamiyor.

Bugun arkadaşın cihazada yukledim antutuda 22000 puan aldı :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hmmm sarjm bitiyoi yarin yine burdayim. muhabbet sohbetin icin sagol iyigeceler

• Beğen

by-pegasus

Üye
Romu indirip kurunca yine orjinal oluyor niye illlede türkiye bekliyorsunuz?
Türkiye icin farkli bir yazilimmi yayinliyacaklar?

yok panpa ben root filan ugrasamam simdi bide daha 2 aylik cihaz garantisi telef olmasin ha bunlar olmasa guncelleme gec gelecek olsa acimam ha bide bu knoxun root yada romdan baska ne gibi olumsuz yonleri var :)
Knox var daha ne olsun :) Root rom islerine girersen garantini patlatiyor bu knox denen illet. geri dönüşü de yoktur

aga o kalkiyomus la kaldirabiliniyomus ama nasil bilmiyom :)

cixx_bg

cixx_bg

Üye
S4 Mini GT I9190 var. vermiş olduğun linkte orijinal stok rom mu var. 4.4.2
diyer ülkelerdce yayınlanan 4.4.2 rom u bulup I9190'a kuramazmıyız.

reflex

reflex

Üye
S4 Mini GT I9190 var. vermiş olduğun linkte orijinal stok rom mu var. 4.4.2
diyer ülkelerdce yayınlanan 4.4.2 rom u bulup I9190'a kuramazmıyız.
Varsa neden olmasınArkadaşlar gereksiz uygulama muhabbeti yapmışsınız aslında samsung bazılarını bize zorunlu yükletiyo samsung apps mesela 4.4.2 mecbur yüklüyosun

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Varsa neden olmasınArkadaşlar gereksiz uygulama muhabbeti yapmışsınız aslında samsung bazılarını bize zorunlu yükletiyo samsung apps mesela 4.4.2 mecbur yüklüyosun
Neden gereksiz olsun? Gereksiz bir muhabbet olsaydi ilgili bölümde yapardik muhabbeti ;)

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Şarj durumunuz nasıl ? 6 ağustos ta Türkiye ye gelecek diyorlar

Ulu64

Üye
Cyanogenmod candir :D samsungdan daha ii :D

Üst Alt