Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tugsahh32

Üye
hayırlı olsun s4 mini kullanıcıları :) iyi bayramlar.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
su samsung turkiyeye guncellemeyi bayramda verseydi ne guzel olurdu :eller:
Romu indirip kurunca yine orjinal oluyor niye illlede türkiye bekliyorsunuz?
Türkiye icin farkli bir yazilimmi yayinliyacaklar?

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ne gibi uygulamalar yok. hangileri mesela

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
google uygulamalari dripAdvisor dropbox flipboard gibi yanibunlar yok yani

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bunlar gerekli degilkigerek duyunca kendim yuklerim zaten magazadan.

• Beğen
Tepkiler: Slapper33
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
sistemden kaldiramiyosun bile

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Gerekliler dışında uygulama yok ;)
sen boyle diyince ben tertemiz bi yazilim sandim. yani samsung bahsettigim uygulamalari koymamistir sandim anladin mi. google uygulamalarinida gectim digerleri gercekten cok gereksiz.isteyen bekler isteyen rusya romunu kura Sıkıntı yokisteyen bekler isteyen rusya romunu kurar Sıkıntı yok

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
sen boyle diyince ben tertemiz bi yazilim sandim. yani samsung bahsettigim uygulamalari koymamistir sandim anladin mi. google uygulamalarinida gectim digerleri gercekten cok gereksiz.
Boyle birşeyi düşünmek biraz saçma geldi bana samsung niye böyle birsey yapsinki?
Sana gereksiz gelen, bana gerekli gelebilir yani senin baktigin açıdan bakarsak telefona bomboş bir yazılım yuklemesi lazim samsungun…
Sende marketten istediğini kirarsin ama böyle bir dünya yok malesef.

Ben rusyaya özel popüler uygulamalar yok demek istedim ve bunu okuyan herkes anlayabilir ve aksini dusundugundede sanada sacma gelecek zaten bu düşünce şekli.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaslar rusya romunu indirip odinden kurduk diyelim. peki daha sonra pc ye baglarsak kies telefonu görürmü. daha yeni ve guncel bi yazilim ciktiginda wifi den yukleyebilirmiyiz ki.ozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimizozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimiz

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaslar rusya romunu indirip odinden kurduk diyelim. peki daha sonra pc ye baglarsak kies telefonu görürmü. daha yeni ve guncel bi yazilim ciktiginda wifi den yukleyebilirmiyiz ki.ozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimizozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimiz

Telefon orjinal guncelleyebilirsin tabikide :)
Hic olmadı indirip yuklersin simdi oldugu gibi :)
Kafasına göre oyun yukleyemez bunun maddi bir karsiligi olur oyun şirketi ile anlaşması gerekir ;)

Üst Alt