by-pegasus
Üye
En gec 1 aya gelirturkiyeye gelmedi sanirim![]()

hayırlı olsun s4 mini kullanıcılarıiyi bayramlar.

Romu indirip kurunca yine orjinal oluyor niye illlede türkiye bekliyorsunuz?su samsung turkiyeye guncellemeyi bayramda verseydi ne guzel olurdu![]()
Ülkeden ülkeye özelleştirilir ufak tefek farklar olabilirRomu indirip kurunca yine orjinal oluyor niye illlede türkiye bekliyorsunuz?
Türkiye icin farkli bir yazilimmi yayinliyacaklar?
Rusya romu gayet iyi bence gereksiz uygulamalar yok menude zaten farkida bu gereksiz uygulamalar oluyorÜlkeden ülkeye özelleştirilir ufak tefek farklar olabilir

ne gibi uygulamalar yok. hangileri mesela
Samsungun hangi orjinal yaziliminda yok dedigin uygulamalar?google uygulamalari dripAdvisor dropbox flipboard gibi yani
Iyide türkiye ve rusya rom arasinda ne fark olabilir konusundan bahsediyoruz biz.bunlar gerekli degilki
Türkiye romunda olmayacakmi bu saydiklarin? Yani niye türkiye romunu beklemeliyiz?sistemden kaldiramiyosun bile
sen boyle diyince ben tertemiz bi yazilim sandim. yani samsung bahsettigim uygulamalari koymamistir sandim anladin mi. google uygulamalarinida gectim digerleri gercekten cok gereksiz.isteyen bekler isteyen rusya romunu kura Sıkıntı yokisteyen bekler isteyen rusya romunu kurar Sıkıntı yokGerekliler dışında uygulama yok![]()
Boyle birşeyi düşünmek biraz saçma geldi bana samsung niye böyle birsey yapsinki?sen boyle diyince ben tertemiz bi yazilim sandim. yani samsung bahsettigim uygulamalari koymamistir sandim anladin mi. google uygulamalarinida gectim digerleri gercekten cok gereksiz.
arkadaslar rusya romunu indirip odinden kurduk diyelim. peki daha sonra pc ye baglarsak kies telefonu görürmü. daha yeni ve guncel bi yazilim ciktiginda wifi den yukleyebilirmiyiz ki.ozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimizozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimiz