Slapper33
Üye
Daha az ram kullanıyor,kilit ekranını açtığında çıkan ses kısılmış, bazı simgeler farklı gözüküyor daha stabil olumsuz özelliğe denk gelirsem yazarımeee nasil peki kitkat olumlu olumsuz taraflari alalim

Daha az ram kullanıyor,kilit ekranını açtığında çıkan ses kısılmış, bazı simgeler farklı gözüküyor daha stabil olumsuz özelliğe denk gelirsem yazarımeee nasil peki kitkat olumlu olumsuz taraflari alalim

O sesi ayarlardan kendin de ayarlayabiliyosun.Daha az ram kullanıyor,kilit ekranını açtığında çıkan ses kısılmış, bazı simgeler farklı gözüküyor daha stabil olumsuz özelliğe denk gelirsem yazarım![]()
En yüksekte sistem sesleri zatenO sesi ayarlardan kendin de ayarlayabiliyosun.
4.2.2 de kisabilirdin o zamanEn yüksekte sistem sesleri zaten
Denedinmi bi kaç tane bende olmuyotarayıcıdan apk indirince bildirim çubuğundan açınca dosya bozuk diyor
4.2 dede yapıyordu onu dosya yoneticisinden apk yi yukleyebilirsin.tarayıcıdan apk indirince bildirim çubuğundan açınca dosya bozuk diyor
Daha az ram kullanıyor,kilit ekranını açtığında çıkan ses kısılmış, bazı simgeler farklı gözüküyor daha stabil olumsuz özelliğe denk gelirsem yazarım![]()

o sorun donanımsal olduğu için Overclock la düzeltilebilir anca yoksa yazılımla olacak işler değilAma hala dead triger 2 yi high ta asiri kasiyo medium da da kasilmalar mevcut
düzelir tabiki de. Samsung'a bağlı. Yada söyle diyeyem touchwiz olmayan bi rom kursun mesela cm11 olabilir yahut başka aosp romlarda olabilir kasma azalabilir ancak yine devam ediyorsa GPU uyumsuzluğundan yada işlemcinin düşük olmasindaj kaynaklı olabilir ozaman dedin gibi donanımsaldiro sorun donanımsal olduğu için Overclock la düzeltilebilir anca yoksa yazılımla olacak işler değil
Cm11 de yüksek özellikte kasmadan rahatca oynadim overclock yapmismiydim hatirlamiyomHardcore oyuncuyuz bizdüzelir tabiki de. Samsung'a bağlı. Yada söyle diyeyem touchwiz olmayan bi rom kursun mesela cm11 olabilir yahut başka aosp romlarda olabilir kasma azalabilir ancak yine devam ediyorsa GPU uyumsuzluğundan yada işlemcinin düşük olmasindaj kaynaklı olabilir ozaman dedin gibi donanımsaldir
hardcore iyidir, samsung beceremiyorsa çözüm safkan androiddeCm11 de yüksek özellikte kasmadan rahatca oynadim overclock yapmismiydim hatirlamiyomHardcore oyuncuyuz biz![]()

Samsung apps den indiriyo indir diyinceArkadaslar bu rusya romunda foto düzenleyici yok ve indir seçeneği geliyor indir deyincede indirmiyor.
Sizdede boylemi acaba?
Hmm ben onu devre dışı bırakmıştım bi bakiyim sağolSamsung apps den indiriyo indir diyince

Tesekkurler dostum indirdimSamsung apps den indiriyo indir diyince

Gelmedi mi [emoji33]gozum yollarda kaldi la ne zaman gekecek bu kitkat![]()