ozaman dur sevinim biraz![]()

Valla bizim gelistiriciler samsungun s3 bolumundekilerden iyiBizde bi tane var oda aosp rom okadar oda stabil degil tam olarak en iyisi samsungun orginal yazilimi mesrla suan cm flv dosyaso desteklemiyo ama stock kitkat destekliyo ve stabilitesi asiri arttirilmis

Neye ?az kaldı çok yakında

peki 4g varmıArkadaşlar yanıldığınız bir konu var s4 mini lte ile düz s4 mini işlemcileri de aynı sadece bizimkilerde nfc ve lte desteği yok onun dışında herşey bire bir. Aynı
4.4.2 yeNeye ?![]()
Haapeki 4g varmı
4.4.2 ye

Bende oyle biliyordum zaten. DogruymusS4 mini ve s4 mini lte bire bir aynı sayılır işlemcileri de dahil çünkü samsungun kendi işlemcilerinde lte desteği yok bizim ülkedekide Snapdragon 400 olduğuna göre lte versiyonundada sadece 4 g ve nfc desteği farklı bizimkinden yoksa herşey aynı
Bilgilendirme icin sagol 
Haa
Bende oyle biliyordum zaten. DogruymusBilgilendirme icin sagol
![]()
S4 sorunlu ama bence daha guzel yine deEvet
Ama düz s4 ve s4 lte de fark var bizimkinde iyiki yok ve bana kalırsa s4den bir cacık olmaz çok sorunlu bir telefon bizimkiler s4e göre daha güzel
Duzeltiriz
Olsa can feda 
nasıl yaniis4 ü beğenmiyomusunEvet
Ama düz s4 ve s4 lte de fark var bizimkinde iyiki yok ve bana kalırsa s4den bir cacık olmaz çok sorunlu bir telefon bizimkiler s4e göre daha güzel
S4 sorunlu ama bence daha guzel yine deDuzeltiriz
Olsa can feda
![]()
s4 mininin 3g modelindede snapdragon var.hayir. exynous maalesef. Samsung'un kendi ürettiği işlemci.
sonuç olarak knox diye bi gerçek var![]()

peki 4g varmı
4.4.2 ye

Ben biraz önce yükledim güzel gerçekten