Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
sevin tabikide :oke:

knox başa bela

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve reflex

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ozaman dur sevinim biraz :oley:bud::hehe::aha::halay3:

The Shadow

The Shadow

Üye
Bizde bi tane var oda aosp rom okadar oda stabil degil tam olarak en iyisi samsungun orginal yazilimi mesrla suan cm flv dosyaso desteklemiyo ama stock kitkat destekliyo ve stabilitesi asiri arttirilmis
Valla bizim gelistiriciler samsungun s3 bolumundekilerden iyi :ehe

• Beğen
Tepkiler: reflex
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
az kaldı çok yakında

wondermu

Üye
Arkadaşlar yanıldığınız bir konu var s4 mini lte ile düz s4 mini işlemcileri de aynı sadece bizimkilerde nfc ve lte desteği yok onun dışında herşey bire bir. Aynı

wondermu

Üye
S4 mini ve s4 mini lte bire bir aynı sayılır işlemcileri de dahil çünkü samsungun kendi işlemcilerinde lte desteği yok bizim ülkedekide Snapdragon 400 olduğuna göre lte versiyonundada sadece 4 g ve nfc desteği farklı bizimkinden yoksa herşey aynı

wondermu

Üye
Evet
Haa :D

Bende oyle biliyordum zaten. Dogruymus :) Bilgilendirme icin sagol :)

Ama düz s4 ve s4 lte de fark var bizimkinde iyiki yok ve bana kalırsa s4den bir cacık olmaz çok sorunlu bir telefon bizimkiler s4e göre daha güzel

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Evet

Ama düz s4 ve s4 lte de fark var bizimkinde iyiki yok ve bana kalırsa s4den bir cacık olmaz çok sorunlu bir telefon bizimkiler s4e göre daha güzel
S4 sorunlu ama bence daha guzel yine de :) Duzeltiriz :ehe Olsa can feda :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Evet

nasıl yaniis4 ü beğenmiyomusun

wondermu

Üye
S4 sorunlu ama bence daha guzel yine de :) Duzeltiriz :ehe Olsa can feda :)

Ben hatta ikisinde aynı fiyata alıyordum eskiden çok heves ettim telefonu inceleyince bir cacık olmadığını anladim vazgeçtim ayrıca telefonun tuşları bile tuhaf geri tuşu mesela hiç çerçevede yer yokmuş gibi daracık alana koymuşlar ama s5 alinir

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
s4 9500 kullanıyorum evet rom desteği kötü gerçekten 1-2 super rom var onlar discont olursa ayvayi yeriz :D

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Konu ile alakası olmayan mesajlar çöpe taşınmıştır. Lütfen gereksiz olarak gördüğünüz mesajlar için "Şikayet" butonunu kullanmaktan çekinmeyin.

Muhabbet edecekseniz, ilgili konuyla bölümlerimiz mevcuttur arkadaşlar. Konunun bir daha dağılması halinde ilgili kişiler ceza puanıyla uyarılacak ve gerekli görüldüğü takdirde konu kilitlenecektir. :polis:

• Beğen
Slapper33

Slapper33

Üye
Ben biraz önce yükledim güzel gerçekten

• Beğen

Üst Alt