Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
Az önce benim telefon kötü diye ağlıyodun ama :ehe

yav bi kere caktirmayin diyom yav :ehe
olsun rr3 u aciyo carpma sahnelerinde takilmiyo daha wifi bulursam nfs mw yi indircem oh kebap :ehe
ha 4g ha 3g samsungtan guncelleme bekledigimiz gibi bekleriz 4g yi :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
yav bi kere caktirmayin diyom yav :ehe
olsun rr3 u aciyo carpma sahnelerinde takilmiyo daha wifi bulursam nfs mw yi indircem oh kebap :ehe
ha 4g ha 3g samsungtan guncelleme bekledigimiz gibi bekleriz 4g yi :ehe
Bekleme kısmı çok doğru :oke: :ehe

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende 4g var diye aldım. türkcelin kıçı kırık yeni çıkan telinde bile 4g var. i9195 i çıkardında i9190ı niye çıkarıyon :gun1::off::dayak:

The Shadow

The Shadow

Üye
bende 4g var diye aldım. türkcelin kıçı kırık yeni çıkan telinde bile 4g var. i9195 i çıkardında i9190ı niye çıkarıyon :gun1::off::dayak:
Tek türkiyede satılmıyo bu telefonlar ama :D Samsungun dandik satış politikası da işin içine girince malum :D

by-pegasus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
neyse ben şimdilik aranızdan çekiliyorum arkadaşlar. ama bugünde yarında ve her zaman burda olacağım daha 4.4.2 yi kutlayacağız eleştireceğiz burda:konus: iyigecelerr

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
neyse ben şimdilik aranızdan çekiliyorum arkadaşlar. ama bugünde yarında ve her zaman burda olacağım daha 4.4.2 yi kutlayacağız eleştireceğiz burda:konus: iyigecelerr
kutlanacak bişey yokta eleştiri istersen knoxtan başlayalım :D

by-pegasus

Üye

hahha insallah aga iyi geceler :ehe
saglam bi elestiri yapin aga bende dinliyem malum cok karamsarim :ehe

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende knox yok eleştiri de yok

Üst Alt