The Shadow
Üye
Gelince yeni telefon alırsın artıki9190 cıktı benim ki. bende diyodum ki 4g gelicekte kullanıcaz. nede olsa s4 mini 4g destekliyooo
Geçmiş olsun 
Gelince yeni telefon alırsın artıki9190 cıktı benim ki. bende diyodum ki 4g gelicekte kullanıcaz. nede olsa s4 mini 4g destekliyooo
Geçmiş olsun 
Az önce benim telefon kötü diye ağlıyodun ama![]()

Bekleme kısmı çok doğruyav bi kere caktirmayin diyom yav
olsun rr3 u aciyo carpma sahnelerinde takilmiyo daha wifi bulursam nfs mw yi indircem oh kebap
ha 4g ha 3g samsungtan guncelleme bekledigimiz gibi bekleriz 4g yi![]()

Tek türkiyede satılmıyo bu telefonlar amabende 4g var diye aldım. türkcelin kıçı kırık yeni çıkan telinde bile 4g var. i9195 i çıkardında i9190ı niye çıkarıyon![]()
Samsungun dandik satış politikası da işin içine girince malum 
bende 4g var diye aldım. türkcelin kıçı kırık yeni çıkan telinde bile 4g var. i9195 i çıkardında i9190ı niye çıkarıyon![]()

aynnen ya koy g..... gitsin ne 4g si yaagel kanka biz 4g sizleriz ama 3g ile de mutluyuz![]()
biz çay içekaynnen ya koy g..... gitsin ne 4g si yaabiz çay içek
ve s4 miniden inna keyfi 
Kötü dedim mi yaaAaa amma karamsarsın sende
AynenBakarız bi ara
![]()

kutlanacak bişey yokta eleştiri istersen knoxtan başlayalımneyse ben şimdilik aranızdan çekiliyorum arkadaşlar. ama bugünde yarında ve her zaman burda olacağım daha 4.4.2 yi kutlayacağız eleştireceğiz burdaiyigecelerr

Uçururuzkorkuverdim acamaz diye bide sen ucurucu oldugun icin iyi anliyon bu islerden![]()

İyi gecelerneyse ben şimdilik aranızdan çekiliyorum arkadaşlar. ama bugünde yarında ve her zaman burda olacağım daha 4.4.2 yi kutlayacağız eleştireceğiz burdaiyigecelerr
Ne muhabbetti ama 
neyse ben şimdilik aranızdan çekiliyorum arkadaşlar. ama bugünde yarında ve her zaman burda olacağım daha 4.4.2 yi kutlayacağız eleştireceğiz burdaiyigecelerr

kutlanacak bişey yokta eleştiri istersen knoxtan başlayalım![]()
Sana güncelleme gelince böyle mi yapıyon 
evet her güncelleme benim için zehir şayet knox kalkmamis iseSana güncelleme gelince böyle mi yapıyon
![]()

En iyisibende knox yok eleştiri de yok

Senin doğanda var karamsarlıkAdamın 2 sevgilisi oluyo yine karamsar yine karamsar bizde 1 tane yok
Bu da 2.karamsar![]()

Çok haklısın o baş karamsar zaten
Çakıldığımız yerden çıkarız artık başka çare yok
En iyisi![]()

Karamsarlıkta son nokta. Cidden. Gerçekten.ahh biri hic olmadi olmicak![]()