EmekHırsızı
Üye
istersen kur bi firmware sammobiledan beklemene gerek yokNeyse mecbur beklerim acelem yok![]()
istersen kur bi firmware sammobiledan beklemene gerek yokNeyse mecbur beklerim acelem yok![]()
yapar çok fazla bi fark yoktur aralarında.hahaha doru la turkiyede 4g yoh ama peki performans yada diger yonden o telefonun yaptigini yaparmi bu![]()
hiçbişeyi. Mutfak robotu değil bu kardeşim ikiside ayni 3g ve 4g hariç. en fazla diyerine gore performansı eccuk daha düşüktür![]()
o zamanYapar.hahaha doru la turkiyede 4g yoh ama peki performans yada diger yonden o telefonun yaptigini yaparmi bu![]()
Evet tasarımlar falan aynı bu dediğimiz farkların dışında birşey yokpeki dış görünümleri falan herşey birebir mi

Her zaman beklerizbizim shadow a ucurturuz bunuo zaman

Yapar.

Bitir albümü baştan sonatamam o zaman sorun yok o zaman bi keyif cigarasi yakayim bi koyuvereyim inna tabi s4 mini ses kalitesinden anlayana
![]()

oha adam 9190in 9195dan farki yok diye sigara yakiyortamam o zaman sorun yok o zaman bi keyif cigarasi yakayim bi koyuvereyim inna tabi s4 mini ses kalitesinden anlayana![]()
![]()

Bitir albümü baştan sona![]()

i9190 sa 3g i9195 se 4gpeki kısa bi soru benim telin 3g yada 4g olduğunu nasıl anlarım. sonucda normal bi telefoncudan aldım. fonotel garantisi ile
O içer zaten.oha adam 9190in 9195dan farki yok diye sigara yakiyor
ateş verimmi![]()
S3 alsaydın boeffla sound vardı kernelle2. bitiris simdi farkli arkaplan muzigi olan sarkilarini dinliyom
keske su htc lerdeki beats audio bunlarda olsa eee tabi samsung adam akilli bisey yapacaklari zaman malzemeden kasiyorlar![]()
Dedim ben sana teknosa adama kitliyor zaten10 ay oldu 900 e aldım. teknosa gold mediamarket gibi mağazalarda 950.1000 tl

oha adam 9190in 9195dan farki yok diye sigara yakiyor
ateş verimmi![]()

Aynenteknosa adama kitliyor zaten![]()

la aga bi 4g bide exyonuos mu ne seyse iste ondan varmis lte de baska bi fark yoh herhalde zaten turkiyede 4g yok![]()

he hic farki yok desem yeridirla aga bi 4g bide exyonuos mu ne seyse iste ondan varmis lte de baska bi fark yoh herhalde zaten turkiyede 4g yok![]()

he hic farki yok desem yeridir![]()

Az önce benim telefon kötü diye ağlıyodun amayav zaten ne olacak yav onun 4g haric onun yaptigini buda yapar![]()

yav zaten ne olacak yav onun 4g haric onun yaptigini buda yapar![]()