Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

debug06

Üye
Başlıkta s4 mini 3g ye yayınlandı yazıyor mu ? Yazmıyor. S4 mini lte de s4 mini modelimi ? Evet. 3g Modeli Için Rusya da yayınlandı mı ? Yayınlandı. Başlıkta Türkiye demi yayınlandı yazıyor ? Hayır.
LTE ayrı Mini ayrı EVET HAYIR oynamıyoruz.... Burası TURKIYE Rusya değil..
Konu başlığını eleştirdim.....

• Beğen
Tepkiler: Slapper33

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
4.2.2 son kararlilik guncellemesine guncellemediysen ondandir
wallaha herzaman bakıyorum güncelleme varmı diye ama yook. bu kararlılık güncellemesi nasıl oluyoo. anlamadım.
Ayarlar- cihaz hakında- yazılım güncelleştirme-güncelle yapıyorum ama en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
wallaha herzaman bakıyorum güncelleme varmı diye ama yook. bu kararlılık güncellemesi nasıl oluyoo. anlamadım.
Ayarlar- cihaz hakında- yazılım güncelleştirme-güncelle yapıyorum ama en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor
sizde knox sayacı yok yani?

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı

by-pegasus

Üye

harbiden kararlilik guncellemesi bendede oyle diyo zaten yuklu diyo

vay samsun hep guncelleme isini eline yuzune bulastiriyon :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

by-pegasus

Üye
agalar su kararlilik guncellemesi bende niye yok yav :vur

The Shadow

The Shadow

Üye
agalar su kararlilik guncellemesi bende niye yok yav :vur
Sen yeni aldın cihazı belki yapılmış bi şekilde gelmiştir sana cihaz. Ben s3 ü aldığımda da 4.0.4 değil en son 4.1.2 güncellemesi vardı :oke:

by-pegasus

Üye
Sen yeni aldın cihazı belki yapılmış bi şekilde gelmiştir sana cihaz. Ben s3 ü aldığımda da 4.0.4 değil en son 4.1.2 güncellemesi vardı :oke:

aga bide bu s4 mini lte diyo bunu nasil anliyoz benimkinde lte filan yazmiyo gt-i9190 yaziyi

Slapper33

Slapper33

Üye
Benim csc AFG uzun sürer mi acaba gelmesi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yok knox diye bi uygulama da yok menümde
bende aldığımda 4.1.2 falandı diye hatırlıyorum wifi den son yazılım bunu yaptım

Üst Alt